Katami

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 tavuk
1 su bardağı pirinç
1 çay bardağı kıyılmış fındık
2 çay kaşığı kinsi
5 diş ezilmiş sarımsak
2 çay kaşığı siyah susam
1 çay kaşığı pul kırmızı biber, karabiber tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tavuk haşlanır. Etleri ince ince didilir. Yıkanmış pirinç ve tuz ilave edilerek hafif ateşte pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirilir. Fındık, kinsi, sarımsak, siyah susam, kırmızı pul biber ilave edilir. Bir taşım daha kaynatıp servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT