Ançuez Emesi

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 çorba kaşığı zeytinyağına yatırılmış kapari
6 adet zeytinyağına yatırılmış ançuez
1 kahve fincanı kıyılmış maydanoz
2 çay kaşığı limon suyu
3 adet yumurta
100 gr. tereyağ
karabiber
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Yumurtaları haşlayın, sarılarını alıp, iyice ezin. Ançuezlerin kılçıklarını ayırıp blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Kaparileri havanda iyice dövün. Tereyağını küçük parçalara böldükten sonra, tahta kaşıkla yardımıyla iyice ezip krema kıvamına getirin. Buna tuz, karabiber serpip maydanoz, yumurta sarısı, kapari ve ançuez ilave edin. İyice karıştırıp birbirlerine yedirdikten sonra, 2-3 damla limon suyu damlatın. Bu şekilde hazırladığınız ezmeyi, kanepe ekmeklerine sürüp servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT