Vişneli Ekmek

Kişi Sayısı: 1 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 300 gr. vişne (dondurulmuş)
1 su bardağı toz şeker
8 dilim tost ekmeği
50 gr. kaymak<

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Vişneleri şekerle birlikte bir tencereye koyun ve çözülmesi için 10 dakika bekletin. 1/2 su bardağı su ilave edin ve orta ateşte şurup kıvamına gelene kadar 10 dakika pişirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip kızartma makinesinde kızartın ve bir servis kabına dizin. Vişneli karışımı üzerine dökün ve soğumaya bırakın. Ekmek dilimlerini ikişer ikişer üstüste koyup servis tabaklarına alın. Üzerlerine vişne tanelerini koyun ve kaymakla birlikte servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT