Biber Kebabı

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 500 gr kıyma
4 dilim ekmek içi
1 kg sivri biber
250 gr mantar
1 adet soğan
3 – 4 adet patates
2 adet domates
1 kase Yoğurt
1 demet maydanoz
kızartmak için sıvı yağ
karabiber, kekik, nane, tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Patatesi ayıklayıp rendeleyin. Kıymayı, ekmek içini, rendelenmiş soğanı, maydanozu, naneyi, kekiği, karabiberi ve tuzu beraber yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp köfteler hazırlayın. Sıvı yağı kızdırıp, rendelenmiş ince patatesleri ve sonra da biberleri kızartın. Mantar ve domatesleri 1 – 2 dakika yağda sote edin. Daha sonra köfteleri kızartın. Servis tabağına ince rendelenmiş patatesleri koyun, üzerine yoğurt dökün. Kızarmış domatesler, mantarlar ve biberleri dizin. En üstüne kızaran köfteleri koyun ve yoğurt eşliğinde servise sunun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT