Hamsi Buğulama

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 1 kg. Hamsi
6 büyük boy Patates
3 büyük boy Soğan
1 büyük boy Limon
3 orta boy Domates
1/2 demet Maydanoz
3 yemek kaşığı Zeytinyağı
1 su bardağı Su
1/2 Yağlı kağı
Tuz, Karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Balıkları temizleyerek, yıkayın, kılçıklarını çıkartın ve 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip karıştırın, süzgeçte 15 dakika bekletin. Sebzeleri yıkayın ve Patates, soğan , limonu soyun. Domates, soğan, patates ve limonu yarım santimetre kalınlıkta daire şeklinde doğrayın. Tepsiye balıkları tek sıra dizip, üzerine sırayla soğan, patates ve domatesi yerleştirin. En üste aralıklı olarak limon ve defne yaprağı koyun. Maydanozları ince ince doğrayıp ve limonların üzerine paylaştırın. Tuzun geri kalanı, kara biber, zeytinyağı ve suyu hazırladığınız karışıma ekleyin. Tepsiyi yağlı kağıt ile kapatarak önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 40 dakika kadar pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT