Enginarlı Levrek

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 2 adet soğan
10 adet enginar
2 adet kesme şeker
1 adet limonun suyu
1 adet levrek
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım demet kıyılmış dereotu
Tuz, Karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soğanları dörde bölün. Tencereye koyun. Üzerelerine enginarları, 2 adet kesme şeker ve tuz koyup kısık ateşte pişirin. Balığı limonlu su ve karabiber ile bir gece dolapta bekletin. Ertesi gün hafifçe haşlayın. Blendırdan geçirin. Enginarların ortalarına koyun. Dereotuyla süsleyip servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT