Börülce Çorbası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 250 gr taze börülce
100 gr mantar
1 çorba kaşığı tereyağ
1 kahve fincanı un
Yarım limon
1 su bardağı süt
3-4 su bardağı su

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Börülcelerin kılçıklarını fasülye temizler gibi ayıklayın. Küçük doğrayıp tencereye koyun. Üzerine sıcak su ekleyerek haşlayın. Mantarları temizledikten sonra dilimleyip, limonlu su ile ayrı bir kapta haşlayın. Başka bir tencerede tereyağını eritin ve üzerine unu ekleyin. Un hafifçe sararınca sütü ve suyu karıştırarak ilave edin. Çorbanın pürüzsüz olması için sürekli karıştırın ve tuzunu ayarlayın. Süzülmüş börülceleri ve mantarları ekleyin. Sürekli karıştırarak üzeri göz göz olana dek pişirin. Ateşten alıp soğumadan servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT