Börek Tava

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 2 adet yufka
2 yemek kaşığı margarin
Harcı İçin:
250 gram. beyaz peynir
2 adet domates
1 yemek kaşığı fesleğen
tuz - karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Beyaz peyniri bir kab içine rendeleyiniz. İçine fesleğeni, tuz ve karabiberi ilave edip, karıştırınız. Yufkaları ortadan ikiye kesip, tekrar katlayıp, ikiye kesiniz. (8 adet üçgen parça elde ediniz.) 2 yemek kaşığı margarini küçük bir kabın içine koyup, bir fırça yardımı ile üçgen yufka parçasını yağlayınız. İçine peynirli harcı koyup, geniş zarf şeklinde katlayıp, son kenarına su sürüp, katlayıp, yapıştırınız. Sürdüğünüz su böreğin açılmamasını sağlayacaktır. Margarin ile yağladığınız kızgın tavada böreklerin her iki yüzü iyice kızarana kadar pişiriniz. Börekleri havlu kağıt yaydığınız tabağa çıkarıp, fazla yağını alınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT