Pınar Restaurant (Şato Pınar)

Yeme İçme Restoran Pınar Restaurant (Şato Pınar)

Mutfak Türü: Restaurant

Adres: Turgut Özal Bulvarı, sahil yolu, No:41 Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 441 34 34 - 0216 441 00 00

Faks: 0216 383 70 70

Web: http://www.pinarrestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

1968’de Hafta Sonu Gazetesi’nin Altın Ses yarışmasını kazanıp sektöre ses sanatçısı olarak giren Zeki Çetin’in yönetimindeki Pınar Restaurant yıllardır özellikle gerçek Türk Sanat Musikisi severlerin en sık uğradığı mekanlar arasındaki yerini koruyor.

1200 m2 geniş bir kapalı alanı olan Pınar`ın birinci katında kışın 250, yazın 400 kişiye kadar nişan, düğün, şirket yemekleri, her türlü toplantılar, programlı veya programsız yapılabiliyor. Ayrıca her türlü deniz ürünleri öğle ve akşam ekonomik fiyatlar, özenli servis ve eşsiz damak tadıyla haftanın her günü sizleri bekliyor. İkinci katta Cuma ve Cumartesi geceleri fasılın ardından Zeki Çetin sahne alıyor. Gerçek musikiyle, gerçek damak lezzetini titiz bir servisle birleştiren mekanda havalandırma, ses seviyesi ve kalitesi gibi tüm ayrıntılar son derece özenle düşünülmüş ve uygulanmış. Ayrıca dinlemiş olduğunuz programın kasetini isterseniz program sonu beraberinizde alıp götürebiliyor ve gecenizi ölümsüzleştirebiliyorsunuz. Bu da Pınar’ın müşterilerine sunduğu birçok ayrıcalık arasında.

Bütün katlarından Sedef Adası’ndan Yeşilköy`e uzanan görüş sahası içinde tüm adaları ve güneş batışını zevkle seyretme imkanını bulabileceğiniz Pınar’ın bahçesinde ve terasında özellikle yazın keyifli ve unutulmaz anılar yaşanıyor. Öğleyin, çay, kahve, özel et, tavuk ve balık çeşitlerini tadıp akşamları da özel sazlar eşliğinde sanatçılarla günün sevilen fasıl ve alaturka şarkılarını hep birlikte söyleyebilir, ekonomik fiyatlarla gönlünüzce eğlenebilirsiniz.

Temizlik ve hijyene özellikle önem verilen mekanın spesiyalleri arasında karides salata (İnce doğranmış yeşilliklerle beyaz peynir,ve kırmızı pul biberle servis edilir), vatandaş salata, Pınar Güveç ve pane, kalamar dolma, balık kokoreç, köri soslu midye tava, soya soslu kalamar ızgara, cevizli kepek ekmeği, portakal sufle gibi seçenekler sayılabilir. Ayrıca “Denizde ne varsa bizde de var.” iddiasındaki Pınar Restaurant’ta balığa ayrı bir yer açmak gerekiyor. Buğulama balık, ızgara balık, tuzda balık, kağıtta balık, kiremitte balık, tavada balık, üzüm yaprağında balık, balık şinitzel, balık pane sadece yazabildiklerimiz.

Çocuklar ve çocuklu aileler için de Pınar’ın sürprizleri var. Videolu, bilgisayarlı, televizyonlu, eğlenceli mi eğlenceli bir oyun odası çocukları bekliyor. Anne ve babalar yemeklerini yiyip eğlenirken bir yandan da önlerindeki monitörden çocuklarının ne yaptıklarını izleme olanağına sahipler. Bu ve bunun gibi pekçok inceliğin sunulduğu Pınar Restaurant’a giderken rezervasyon gerekiyor. Açık otoparkı bulunan mekanda kredi kartları geçerli.

Adres: Turgut Özal Bulvarı (Sahil Yolu) No:41 Maltepe
Tel: 0216 441 34 34 – 441 00 00
Faks: 0216 442 66 67

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT