360istanbul

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Istiklal Caddesi, Mısır Apartmanı Kat: 8 No: 163 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42-43

Faks: 0212 251 10 48

Web: http://www.360istanbul.com

E Posta: 360istanbul@360istanbul.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İstiklal Caddesi`nde Galatasaray Lisesi`ni geçip Tünel`e doğru devam edilen hat üzerinde bulunan 1900`lü yıllardan kalma Mısır Apartmanı`nın 8. katı 360 İstanbul`un mekanı.

Mike Norman, Sashah Anton Khan ve Murat Koray`ın ortaklığında ortaya çıkan 360 İstanbul`un dekorasyonu ise Emir Uras`a ait. Gece gündüz yaşayan Beyoğlu`na yakışacak canlı, rahat ve eğlenceli 360 İstanbul`un en önemli özelliği muhteşem bir panoramik İstanbul manzarası sunması.

800 metrekarelik hacimin; 400 metrekaresi iç, 400 metrekaresi dış mekandan oluşuyor. Girişin karşısında vestiyer bulunuyor. Burada ve mekanın hemen her yerinde nazlı nazlı uçuşan beyaz koton perdeler salınıyor. Duvarda devam eden beyazlıkta gümüş renkli Osmanlı figürleri konuklara göz kırpıyor. Ve girişin solunda yer alan bölümde beyaz masalara zıt siyah geniş sedir şeklinde oturma grupları ile top puflar eşlik ediyor. Bu bölümde 360’ı bütünleyen dairesel büyük kırmızı aydınlatma, damgasını vuruyor.

Vestiyerin sağ tarafında ise küçük bir mutfak, bar ve ortadaki büyük boşlukta üç büyük ahşap bar masası yer alıyor. Burada ayrıca eski bina taşları ile örülü bir de şömine bulunuyor. Bardan manzara yine harika. Eğer barın sağ tarafında iseniz dikkat! Buranın zemini camdan. Ve Mısır Apartmanı’nın ferforje kenarlıklı merdivenleri çok estetik olsa da boşluğa düşüyor duygusuna kapılmanız da mümkün.

Asıl restoran bölümünde ise farklı oturma grupları var. Üç tane dairesel farklı renklerdeki (kırmızı, yeşil ve koyu renk desenli) koltuk ve yuvarlak masa, sohbet ve manzara konusunda iyi bir seçim. Ama diğer masalar da aynı işlevi görebiliyor. Bu bölümde de yine şömine ve uçan daireyi anımsatan kırmızı aydınlatma başrolde…

Restoran olarak 120 kişilik olan mekan organizasyonlarda kokteyl düzeninde 2 bin kişiye dahi ev sahipliği yapabilecek ölçekte olan 360 İstanbul`un mönüsü dünya mutfaklarının hem eski hem de yeni tatlarından oluşuyor. Türk, Asya ve İtalyan ağırlıklı mönü, günün her saatinde yenilebilir yiyeceklerden oluşuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

kadıköy de de var çok güsel (:
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT