360istanbul East

Yeme İçme Restoran 360istanbul East

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No:31 Kadıköy 34 710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42

Web: http://www.360entertainmentgroup.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

360istanbul East, Anadolu yakasının bugüne kadar görmeye alışık olmadığımız güzellikteki manzarasını seyrediyor. Yıllardır lezzetli yemek, kaliteli hizmet ve manzara ile süslenen 360istanbul’un kendine özgü konseptlerinin tamamına sahip olan 360istanbul East, minimal değişikliklerle kendi tarzını yansıtıyor. Terasında bulunan havuz ve açık hava barı ile de yaz aylarında İstanbul’u bırakamayanlara muhteşem bir ambiyans sunuyor.

360istanbul East, 360istanbul’un beğenilen dizaynına sadık kalınarak bazı noktalarda farklılaştırılan tasarımı ile dikkat çekiyor. Ünlü mimar Ufuk Alparslan’ın imzasını taşıyan mekanda tüm ayrıntılar düşünülerek, terasta bulunan havuzun çekim gücünden de faydalanılıyor. 360istanbul East, havuz başı, teras ve kapalı alan olmak üzere üç bölümde yemek düzeninde aynı anda 250 kişiye servis veriyor.

360istanbul East, misafirlerine birçok konsepti aynı gece içinde yaşatırken özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde dünyanın farklı köşelerinden gelen performans sanatçıları, DJ ve vokalistler ile muhteşem eğlencelere de imza atmaya hazırlanıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT