Arkadaş Pasta - Çiçek

Yeme İçme Pastane Arkadaş Pasta - Çiçek

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Eflatun Sok. No:3/1 Feneryolu 34726 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 49 50 - 0216 449 19 82

Web: http://www.arkadaspastacicek.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Bizim dostluğumuz 26 yıl önce ıstanbul Erkek Lisesi`nde öğrenciyken başladı.1979`da ıEL`den mezun olduğumuzda, Banu, Mimar Sinan Üniversitesi`nde iç mimarlık öğrenimini seçti.1984`te mezun oldu. Aynı yıl Melal ı.Ü.ıktisat Fakültesi`ni bitirdi. Tekstil firmasında müşteri temsilciliği yapmaya basladi. Banu ise 1985 yılında Geta Genel Tasarım`ı kurdu. Stand, ev, dükkan, tekne projelendirilmesi ile başlayan işler büyüyüp motor, yat üretimi ve tekne ihracina kadar gelişti.

Banu 1994`te çocukluğundan beri hobi olarak ilgilendiği pastacılık alanında kendini daha çok geliştirmeyi hedefledi. 1995`te Unipro kursuna katıldı. 1995-98 yıllarında iki yıl Carrefour çiçek reyonu için çiçek düzenlemeleri ve amatör peyzaj çalışmaları yaptı. 1999`da Fransa`ya gidip Cordon Bleu pastacılık okulunda eğitimini tamamladı. Bu dönemde Melal seramik çalışmaya basladı.10 yıldır seramik hamuruna şekil vermenin yanısıra 3 oğlunu da yetiştirdi.

2001 Ocak ayı geldiğinde arkadaş`ı kurmaya hazırdık. Dostluğumuza gösterdiğimiz özenin, birbirimize duyduğumuz güvenin işimizi de huzurlu, özenli ve yaratıcı kılacağını biliyorduk. Çocuklarımıza yedirdiğimiz pasta, kek ve kurabiyeler taze, katkısız ve doğaldı. Aynı titizliği işimize de taşıdık.

Sonuçta, arkadaş pasta & çiçek, özel günleriniz için güvendiğiniz ve yaratıcılığı ile ünlenen bir işletme oldu.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT