Zuma İstanbul Yenilenen Menüsü ile

Zuma İstanbul Yenilenen Menüsü ile

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Zuma İstanbul Yenilenen Menüsü ile

Çağdaş Japon mutfağının Londra merkezli, ödüllü temsilcisi Zuma, sofistike ortamında Japon mutfağının orijinal örneklerini sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 3, 2017

İstinyePark’ın markalar sokağındaki mükemmel konumu ve benzersiz tatları ile İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan Zuma, yenilenen menüsü ile ayrıcalıklı bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Zuma, otantik modern Japon mutfağını yansıtan imza tatları arasına, “Zencefil ponzu et tartar, osetra havyar ve nori ekmek”, “Izgara kuzu karski, karabiberli wafu sos” ve “Izgara deniz tarağı, tereyağlı japon eriği sos” gibi bahar aylarına özel yeni mevsimlik lezzetler ekledi.

Menüye eklenen yeni lezzetlerin yanı sıra, akşam yemeklerinde, Zuma şefinin özel olarak hazırladığı tadım menüsü de artık deneyimlenebilecek. Japonca’da “tanrıların hediyesi” anlamına gelen “Daikoku menüsü”, Zuma’nın tüm dünyada popüler ve markanın imzası haline gelmiş olan 12 çok özel mevsimsel tatları ile hazırlanıyor.

Zuma’nın yetenekli someliye ekibi de, yemeklere eşlik edecek özel önerileri ile misafirlerine benzersiz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT