Yiyebildiğiniz Kadar Sushi Dardenia’da

Yiyebildiğiniz Kadar Sushi Dardenia’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yiyebildiğiniz Kadar Sushi Dardenia’da

Dardenia’nın özel şefleri tarafından sipariş verildiği anda taze taze hazırlanan sushiler, artık sınırsız.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 21, 2017

Hafta içi her gün 15:00-18:00 saatleri arasında geçerli menü, 59 TL fiyatıyla Dardenia Fish & Sushi şubelerinde sushinin nefis ritüelini daha uzun süre yaşamak isteyen sevenlerini bekliyor.

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia, Uzakdoğu’nun tüm dünyaya hediyesi sushiyi tadına doyamayanlar için sınırsız menü seçeneğiyle müdavimleriyle buluşturuyor. Fish & Sushi şubelerinde nefis lezzetleriyle sushi severleri bekleyen Dardenia, hafta içi her gün 15:00-18:00 saatleri arasında sınırsız sushi menüsü sunuyor. Dardenia misafirleri diledikleri miktarda sushiyi kişi başı 59 TL menü fiyatıyla deneyebiliyor.

Dardenia şubelerinde özel sushi şefleri tarafından sipariş verildiği anda taze taze hazırlanan sushiler, farklı çeşitleriyle enfes lezzet deneyimleri oluşturuyor. Türk damak tadına yatkınlığıyla en beğenilen çeşitler arasında yer alan California Roll, somon tempuranın en lezzetli hali New York Roll, sıcak ve acılı Crispy Shrimp Roll ve daha birçok lezzetli Roll Sushilerin yanı sıra pirinç üzerine ince kesilmiş deniz mahsülü yerleştirilerek yapılan Nigiri ve düz ve ters sarımlı Maki çeşitlerinde de geçerli sınırsız menü 59 TL fiyatıyla sevenlerini bekliyor. Dardenia’nın Fish & Sushi konseptli Caddebostan, Nişantaşı ve Göktürk şubelerinde geçerli sınırsız sushi menüsü, hafta içi her gün 15:00-18:00 saatleri arasında yiyebildiğiniz kadar sushi vadediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT