St Regis İstanbul'da, İki Gün Boyunca Kör Tadım Etkinliği Yapılacak

St Regis İstanbul'da, İki Gün Boyunca Kör Tadım Etkinliği Yapılacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri St Regis İstanbul'da, İki Gün Boyunca Kör Tadım Etkinliği Yapılacak

Lezzet tutkunları ve profesyonellerine yönelik, St Regis İstanbul ve Gustobar tarafından organize edilen “Challenging Master Classes” etkinliği 13-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 24, 2017

Etkinliğin dünyaca ünlü konukları; Decanter World Wine Awards Akdeniz bölgesi başkanı Caro Maurer MW ve International Wine Challenge eşbaşkanı, dünyanın en saygın isimlerinden, kitapları ve TV Showları ile meşhur Oz Clarke.

Alman şarap yazarı Caro Maureer Almanca konuşulan ülkeler arasından sıyrılan ilk ve tek kadın Sommelier. Bugüne kadar birçok profesyonel dernekte seminerler veren Caro birçok uluslararası yarışmada da jüri üyeliği yapıyor. İngiltere’nin en popüler şarap yazarı Oz Clarke ise ödüllü kitabı Bordeaux’nun yazarı.

Bu çok özel ikili İstanbullu lezzet tutkunları için bir araya gelecek ve katılımcılar ile beraber 30 farklı etiketle kör tadım yapacaklar. Ayrıca katılımcılar gün boyu tadım standlarında üzüm cinsine, kupajına ve gövdesine göre sıralanmış yaklaşık 180 ürünü deneyimleme fırsatı ve birbirleri ile terroir ve üretici yorum farklarını yan yana görme imkanı bulacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT