Sevgililer Gününe Özel Menü

Sevgililer Gününe Özel Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Gününe Özel Menü

Ünlü Şef İsmet Saz imzası taşıyan Stefano Restaurant, Kuruçeşme ve Erenköy’de yer alan iki şubesi ile açıldığı günden bu yana klasikleşen İtalyan restoranları arasındaki yerini aldı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2023

Ünlü Şef İsmet Saz imzası taşıyan Stefano Restaurant, Kuruçeşme ve Erenköy’de yer alan iki şubesi ile açıldığı günden bu yana klasikleşen İtalyan restoranları arasındaki yerini aldı. Çok sevilen özgün İtalyan mutfağına sahip Stefano’da sevgiyi kutlamak ve damakta kalan lezzetleriyle hatırlanacak bir sevgililer günü geçirmek isteyen misafirleri unutmayan şef İsmet Saz, Sevgililer Gününe özel bir menü hazırladı. Stefano menüsünün en beğenilen lezzetleri ve şef İsmet Saz’ın imza yemeği olan ‘Beef Wellington’ın yer aldığı sevgililer günü menüsüne Stefano Kuruçeşme’de DJ Mehmet Kaynarca’nın keyifli müzikleri eşlik edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT