Özel Harman Kahvenin Moda’daki Yeni Adresi: “toti’s Coffee&Chocolate”

Özel Harman Kahvenin Moda’daki Yeni Adresi: “toti’s Coffee&Chocolate”

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özel Harman Kahvenin Moda’daki Yeni Adresi: “toti’s Coffee&Chocolate”

Moda Caddesi’nde hizmete giren toti’s coffee&chocolate, Belçika çikolatasından doğal malzemelerle ve taptaze hazırlanan el yapımı çikolatalarıyla iddiasını ortaya koyuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 5, 2017

toti’s, çikolatanın yanı sıra, kokusu ve tadıyla baş döndüren kahve çeşitleriyle de lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya aday.

toti’s coffee&chocolate el yapımı gerçek çikolatanın ve kaliteli kahvenin mükemmel uyumunu çikolata ve kahve severlerle buluşturuyor. toti’s coffee&chocolate’da el yapımı olarak üretilen çikolatalar Belçika çikolatasından doğal malzemelerle özenle ve taze olarak hazırlanıyor. Roche, trüf, limonlu, vişneli, portakallı, hurmalı, fıstık ezmeli ve tahinli çeşitleriyle, toti’s çikolataları çikolata severlerden tam not alıyor.

Yepyeni lezzet “Totilata”
toti’s, daha yoğun çikolata tadından hoşlananlara ise eritilmiş çikolatayla servis edilen spesial tatlısı Totilata’yı sunuyor. Hem göze hem de damaklara hitap eden Totilata’nın, vişneli, tahinli, fıstık ezmeli, çilek ve muzlu çeşitleri bulunuyor.

Aromalarıyla baş döndüren kahve keyfi
Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırlanan ve taptaze öğüterek servis edilen toti’s özel harman kahve, kokusu ve tadıyla baş döndürüyor. toti’s, özel demleme yöresel kahve çeşitleriyle de farklı tatlardan hoşlanan kahve tutkunlarının keyfini ikiye katlıyor.

Moda Caddesi’nde, Neşe Sokak’ta yer alan toti’s coffee&chocolate, lezzet tutkunlarını çikolatanın dayanılmaz lezzetiyle ve kahvenin baş döndürücü tadıyla buluşmaya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT