İstanbul’un En Özgün ve Sürprizlerle Dolu Brunch’ı ‘Stations Brunch’

İstanbul’un En Özgün ve Sürprizlerle Dolu Brunch’ı ‘Stations Brunch’

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’un En Özgün ve Sürprizlerle Dolu Brunch’ı ‘Stations Brunch’

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla Ocak ayında kapılarını açan Fairmont Quasar İstanbul, şehrin en zengin ve özgün brunch’ı “Stations Brunch” ile misafirlerini dünya lezzetleri arasında bir yolculuğa çıkarıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 14, 2017

Misafirlerini şehrin en merkezi noktasında bambaşka bir deneyime davet eden Fairmont Quasar İstanbul, Stations restoranında, birbirinden özel lezzetlerin yer aldığı Stations Brunch’ta zengin istasyonları, Doğu ile Batı’yı buluşturan lezzetleri ve özel tatlı büfesi ile İstanbulluların vazgeçilmezi olmaya aday.

Stations Brunch menüsü; suşi, saşimi ve deniz mahsulleri köşesinden Orta Doğu mutfağına, misafirlerin diledikleri etleri seçerek pişirtecekleri ızgara istasyonundan taze hazırlanan makarna ve risotto köşesine, pide ve lahmacun çeşitlerinden mantı istasyonuna ve klasik kahvaltının en zengin unsurlarına kadar Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerine yer verecek.

Her Pazar 12.00 – 15.00 saatleri arasında sunulan Stations Brunch’ın en dikkat çekici noktalarından biri de zengin tatlı büfesi olacak. Dileyen konuklar tatlı büfesinde ekler, dondurma gibi atölyelere katılarak, tatlılarını damak zevklerine göre, kendileri oluşturabilecekler.

Zengin çeşitleriyle farklı damak tatlarına hitap eden Stations Brunch’ta, dileyen misafirler bir kadeh, dileyen misafirler sınırsız Veuve Clicquot şampanyanın keyfini çıkarabilecek.

Fairmont Quasar İstanbul, Stations Brunch’ta çocukları da unutmadı; ailece geçirilecek harika bir Pazar günü için, küçük misafirlerin de doyasıya eğleneceği ve yeni arkadaşlar edineceği eğlence dolu farklı oyunlara, minikler için yüz boyama aktivitesi gibi etkinliler de eşlik ediyor.

Bir brunch olmanın ötesinde, Pazar günlerini muhteşem lezzetler, canlı müzik ve dolu dolu aktivitelerle özel bir deneyime dönüştüren Stations Brunch, 1 kadeh şampanya dahil kişi başı 195 TL. Sınırsız şampanya seçeneği ise kişi başı 285 TL. 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmazken, 6-12 yaş aralığındaki misafirlere %50 indirim uygulanıyor. Ayrıca brunch’ta erken rezervasyon avantajı da mevcut. 4 hafta ile 1 hafta arasında yapılan rezervasyonlarda misafirlere %40, %30, %20 ve %10 oranında indirim ayrıcalıkları sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT