En Lezzetli Peynir Çeşitleri Delimonti’de

En Lezzetli Peynir Çeşitleri Delimonti’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Lezzetli Peynir Çeşitleri Delimonti’de

Yerel üreticilerin Delimonti için özel ve limitli miktarda ürettiği peynirler gastronomi markette de misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 17, 2017

“Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkan Delimonti, Türkiye’deki 280 peynir çeşidine ve yerel değerlere sahip çıkarak, yöresel ve artizan peynirleri menüsünde ve gastronomi marketinde meraklılarının beğenisine sunuyor.

Delimonti’de sunulan zengin peynir tabağında lokum peyniri, Kars gravyeri, eski kaşar, göbek kaşar ve keçi tulumu gibi farklı ve lezzetli peynir çeşitleri bulunuyor. Aynı zamanda 54’ten fazla peynir çeşidinin bulunduğu gastronomi marketten yapılan seçimler doğrultusunda, kişisel zevklere uygun peynir tabakları hazırlanabiliyor ve eşleştirmeler yapılabiliyor. Bunun yanı sıra Delimonti menüsünde yer alan muhlama gibi farklı yemeklerde ve fırın lezzetlerinde de özel peynirler kullanılıyor.

Yerel üreticilerin Delimonti için özel ve limitli miktarda ürettiği peynirler gastronomi markette de misafirlerin beğenisine sunuluyor. Türkiye’nin en kaliteli peynirlerinden İsli Çerkes Peyniri, Kars Gravyeri, Carra Peyniri, Telli Peynir, Yağlı Karın Peyniri, Malakan Peyniri, Türkmen Saçağı, Divle Obruk Peyniri, Küflü Konya Peyniri ve Siverek Peyniri Delimonti’den satın alınabiliyor.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için:
www.delimonti.com
Delimonti bomontiada: 0212 296 29 29
Delimonti Sandal Bedesteni: 0212 512 04 36

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT