En Lezzetli Kahvaltıların Adresi!..

En Lezzetli Kahvaltıların Adresi!..

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Lezzetli Kahvaltıların Adresi!..

Türkiye’nin ilk muhallebici zinciri olan Saray Muhallebicisi 1935 yılından bu yana geleneksel, doğal, taze ve kaliteli ürün ilkesiyle hizmet veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 4, 2017

80 yıldır alışkanlık yaratan lezzetlerin değişmez adresi Saray Muhallebicisi, büyük bir el emeği ve ustalıkla hazırladığı özel lezzetiyle misafirlerine, güzel bir güne uyanmanın mutluluğunu yaşatıyor.

Balıyla, kaymağıyla, muhteşem Saray Muhallebicisi kahvaltısı!
Saray Muhallebicisi’nde kahvaltı yapmak demek mutluluk ve güne güzel başlamak demektir. Her sabah Saray Muhallebicisi’nin kendi fırınlarında pişen çeşit çeşit taze ekmeği ve simidi, kendi mandırasından gelen manda sütüyle günlük hazırlanan kaymağı, çeşit çeşit peyniri ve her gün büyük bir emekle elde açılıp pişirilen börek çeşitleri ile güne başlayan binlerce İstanbullu, geleneksel lezzetleri en doğal halleriyle tatmanın ayrıcalığını yaşar.

Benzersiz Saray Muhallebicisi kahvaltısını, çeşitlendiren ise sucuklu, kavurmalı yumurtaları ve menemenleridir. Bakır tavalarda, salça kullanılmadan, kıpkırmızı domateslerle pişirilen menemeni yemeden Saray Muhallebicisi kahvaltısı son bulmaz. Müdavimleri bilirler; “Saray Muhallebicisi kahvaltısının mutlulukla bir ilgisi vardır!”

Günün her saatinde Saray Muhallebicisi’nin bol ürünlü menüsünden kendi kahvaltınızı hazırlayabilir, damak tadınıza uygun lezzetleri bir araya getirebilirsiniz.

Özellikle hafta sonu sabahlarının vazgeçilmezi, Saray Muhallebicisi kahvaltısının mutlulukla bir ilgisi olmalı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT