Dondurmada İtalyan Ustalığı: Pernigotti IL Gelato

Dondurmada İtalyan Ustalığı: Pernigotti IL Gelato

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dondurmada İtalyan Ustalığı: Pernigotti IL Gelato

Çikolata tutkunlarının yakından tanıdığı isim Pernigotti, İtalya'ya özgü tatlarını ve dondurmada gerçek İtalyan ustalığını Türkiye'ye taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 21, 2017

Pernigotti IL Gelato’nun tamamen doğal içeriğinden gelen eşsiz lezzeti bu yıl da dondurma tutkunlarına unutulmaz bir yaz vadediyor. İtalyan ustalığının eseri Pernigotti IL Gelato, katkısız içeriği, yoğun tadı ve kalitesiyle en zor beğenen damakları bile memnun edecek, keyifli bir mola sunuyor.

Pernigotti IL Gelato katkısız içeriğiyle, “doğal” olanı arayanlara sesleniyor. Kaplama çikolatası, yalnızca kakao ve kakao yağından elde edilen gerçek çikolatadan yapılıyor. İçindeki vanilya, çilek, fındık gibi tüm soslar tamamen doğal içeriklerle elde ediliyor. Pernigotti IL Gelato’nun yoğun lezzetini işte bu en üst kalitedeki hammaddeler veriyor.

Yaz coşkusunu katlayacak Pernigotti IL Gelato’nun klasik, fındık, fıstık ve çilekli Stick ile klasik, fındık, fıstık ve karamelli Kornet çeşitleri bulunuyor.

En zor beğenen damakları bile memnun edecek lezzeti ve kalitesiyle Pernigotti IL Gelato, hızla akıp giden günün içerisinde mükemmel bir mola sunuyor. 1860’dan bugüne uzanan Pernigotti geleneği, Türkiye’deki dondurma alışkanlıklarını da değiştiriyor.

Pernigotti IL Gelato hakkında
157 yıllık tarihi ile İtalya’nın en köklü markalarından Pernigotti, 2013 yılında Toksöz Grup tarafından satın alındı ve Türk sermayeli bir global marka olarak yoluna devam ediyor.

İtalya’nın dondurma alanındaki uzmanlığını Türkiye’ye taşıyan Pernigotti IL Gelato, yoğun lezzete sahip, en üst kalitede hammaddelerle üretilmiş ve tamamen doğal dondurmalar sunuyor. İçerisinde glikoz, fruktoz şurubu, trans yağ, bitkisel yağ, gıda boyası veya yapay aromalar bulunmayan Pernigotti IL Gelato’da yalnızca doğal içeriklerle elde edilen soslar kullanılıyor. Kaplama çikolatası, kakao yağı ve kakaodan yapılma gerçek çikolata, korneti ise yine tamamen doğal hammaddelerden yapılmış fındık soslu çıtır külah şeklinde üretiliyor.
Pernigotti IL Gelato’nun Stick (klasik, fındık, fıstık ve çilekli) ve Kornet (klasik, fındık, fıstık ve karamelli) tarzında ürünleri bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT