Domino’s Pizza’lar şimdi 'Gece Açık'

Domino’s Pizza’lar şimdi 'Gece Açık'

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’lar şimdi 'Gece Açık'

Domino’s Pizza’da gece siparişi dönemi başladı. Artık Türkiye genelindeki 300’den fazla Domino’s restoranı pizzaseverlere gece saat 3’e kadar hizmet verecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 21, 2017

Gece geç saatlerde acıkıp da, yiyecek bir şey bulamayanların yardımına artık Domino’s Pizza koşuyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki 300’den fazla restoranını gece 03.00’e kadar açık tutmaya başlayan marka, böylece pizzaseverlerin bu lezzete her an ulaşabilmelerini sağlıyor.

Gece açık Domino’s Pizza restoranlarında tüm pizza çeşitlerinden sipariş verilebilecek. İsteyenler internetten online ödeme de yapılabilecek. Böylece pizzaseverler favori pizzalarına diledikleri her an ve en kolay şekilde kavuşabilecek.

Gecesine lezzet katmak isteyenler, en yakınındaki nöbetçi Domino’s restoranını dominos.com.tr’den şubelere bakarak veya mobil uygulamadan bulabilir ve tek tıkla en hızlı şekilde sipariş verebilir. Dileyenler ise, restorana kendisi gelerek pizzasına en hızlı şekilde kavuşabilir.

Domino’s Pizza hakkında
1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, son açılan Bulgaristan, Almanya, Romanya, Ukrayna, Vietnam, Filipinler ve Polonya pazarlarıyla birlikte bugün dünyada 80 ülkede toplam 13 binden fazla restoran işletiyor ve yıllık toplam cirosu 6 milyar ABD dolarını aşıyor. Dünyanın en büyük evlere servis pizza şirketi konumunda bulunan Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 20 yıldır sürdürüyor. Domino’s Pizza, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 68 ile yayılmış 488 şubesi, Gebze, İzmir, Ankara ve Gaziantep’teki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor. Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. Pizzalarda sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünleri kullanılıyor.
www.dominos.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT