Delimonti’den Yaz Aylarında Serinleten Gazozlar

Delimonti’den Yaz Aylarında Serinleten Gazozlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Delimonti’den Yaz Aylarında Serinleten Gazozlar

Yerel gazoz çeşitlerini de misafirlerine sunan Delimonti’de efsane Niğde gazozundan özel meraklıları bulunan Giresun gazozuna kadar farklı alternatifler bulunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 19, 2016

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunan Delimonti, Anadolu’nun yerel yemeklerini yorumlayarak hazırladığı özel lezzetlerin yanı sıra yerel mutfağın serinletici tatlarını da misafirleriyle buluşturuyor. Yerel gazoz çeşitlerini de misafirlerine sunan Delimonti’de efsane Niğde gazozundan özel meraklıları bulunan Giresun gazozuna kadar farklı alternatifler bulunuyor.

“Yerel güzeldir sunum özeldir” mottosuyla misafirlerine özel lezzetler sunan Delimonti’nin menüsünde, her biri Anadolu’nun farklı bölgelerinde efsaneleşmiş gazozların sade ve meyveli seçenekleri bulunuyor. Benzersiz tadıyla Denizli ve bölgesinde çok sevilen meyveli Zafer gazozu; Zonguldak bölgesinin egzotik meyveli Bağlar gazozu; İç Anadolu bölgesinin vazgeçilmezi Niğde gazozu; Kızılcahamam’ın dillere destan lezzeti Çamlık gazozu ve adeta bir klasik haline gelen Uludağ gazozu misafirlerin beğenisine sunuluyor. Lezzet meraklılarının tutkunu olduğu Giresun gazozu ise sade ve mandalinalı seçenekleriyle servis ediliyor. Meyveli sevenler ise mandalina, portakal, frambuaz, limon çeşitleriyle mevsim gazozlarını tercih edebiliyor.

Delimonti’nün menüsünde yer alan tüm gazozlar, Anadolu’daki yerel üreticilerden temin ediliyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: www.delimonti.com ya da 0212 296 29 29

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT