Delimonti Lezzetleri Kışa Merhaba Diyor

Delimonti Lezzetleri Kışa Merhaba Diyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Delimonti Lezzetleri Kışa Merhaba Diyor

Serin sabahları sıcak bir ortamda geçirmek isteyenler ise, Delimonti’nin keyifli ambiyansında zengin kahvaltı menüsünü deneyimleyebiliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 25, 2016

Bomontiada’dan sonra Kapalıçarşı Sandal Bedesteni’nde de gastronomi market ile restoran konseptini bir araya getiren Delimonti, kışın kendini yavaş yavaş göstermeye başladığı bu günlerde, sıcak lezzetleriyle de damaklara hitap ediyor. Odun fırınından yağ somunu, bıçak arası ve etli ekmek gibi pide çeşitlerinin yanı sıra; tarhanalı tavuk ve kuzu kol gibi seçenekler de Delimonti’de yemek severlerl buluşuyor.

Konya Lezzetleri Odun Ateşinde

Delimonti’nin odun fırını menüsünde; tadını Konya’nın ünlü küflü peynirinden alan yağ somunu en çok tercih edilenlerin başında yer alıyor. Pastırmalı ve kavurmalı seçenekleri de bulunan yağ somunu, et severlere de hitap ediyor. Yine pideleriyle nam salmış Konya’dan bıçak arası ile etli ekmek de Delimonti’nin odun fırını lezzetleri arasında bulunuyor. Bıçak arası, dana ve kuzu etinin nefis karışımını tereyağı ve domatesle birleştirirken; etli ekmek, sadece dana etiyle pişiriliyor.

İddialı Sıcak Lezzetler

Delimonti’nin geleneksel tatları özel sunumlarla bir araya getirdiği tarhanalı tavuk ve kuzu kol da serin günlerin tercihlerinden oluyor. Tavuk bonfilenin tarhana ile harmanlanmasıyla hazırlanan tarhanalı tavuk, yanında patates salatasıyla servis ediliyor. Kuzunun en yumuşak ve lezzetli kısımlarından olan kuzu kol ise, tadını koruması için orta ateşte pişirilerek, siyez bulgur pilavı ile birlikte sunuluyor.

Kahvaltının keyfi Delimonti’de çıkıyor

Delimonti sıcak atmosferinde, misafirlerine doğal ürünlerden oluşan zengin bir kahvaltı sunuyor. Domates, biber, zeytin, sucuk, pastırma ve yöresel peynir çeşitlerini içeren serpme kahvaltı menüsünde, ayrıca serin günlerde enerji veren ve ağızları tatlandıran çalma pekmez, bal kaymak ve doğal reçeller bulunuyor. Delimonti’de kahvaltı, sahanda yumurta ve şarküteri seçenekleri, muhlama ve katmer ile keyifli bir deneyime dönüşüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT