Conrad İstanbul Bosphorus 23 Nisan’da Çocuklara Eğlence Dolu Aktiviteler Sunuyor

Conrad İstanbul Bosphorus 23 Nisan’da Çocuklara Eğlence Dolu Aktiviteler Sunuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Conrad İstanbul Bosphorus 23 Nisan’da Çocuklara Eğlence Dolu Aktiviteler Sunuyor

Conrad İstanbul Bosphorus, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda küçük misafirlerini eğlence dolu bir Pazar brunchına davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 12, 2017

Şehrin tam kalbinde yer alan ve klasikleşen Pazar brunchıyla misafirlerine her hafta sonu keyifli anlar yaşatan Conrad İstanbul Bosphorus 23 Nisan hafta sonunu küçük misafirlerine ayırıyor. Otelin seçkin mekanı Manzara Restaurant’ın muhteşem Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarası eşliğinde 12.00 – 15.00 saatleri arasında gerçekleşecek zengin brunch’ta hem ebeveynler hem de çocuklar keyifli zaman geçirecekler.

23 Nisan Pazar günü gerçekleşecek bu keyifli brunchta çocukları hem nefis bir brunch hem de eğlence dolu bir aktivite bekliyor. Minikler otelin deneyimli şeflerinden pizza yapmanın sırrını öğrenebilecekleri bu aktivite de ayrıca kendi pizzalarını da yapabilecekler. Ardından dünyaca ünlü Gymboree etkinliklerinde ve oyun alanında eğlence dolu aktivitelerin keyfini doyasıya çıkartabilecekler.

Conrad İstanbul Bosphorus’un zengin brunchında; çocuklar eğlenceli aktivitelerle zaman geçirirken ebeveynler de birbirinden lezzetli yemeklerin keyfini doyasıya çıkartabilecekler. Otelin Executive Chefi Alexis Atlamazoğlu imzalı zengin brunchta jumbo karidesler, tuzda pişmiş deniz levreği, fırında pişirilmiş organik tavuk, özel olarak hazırlanmış sebze ve meyve sularından oluşan içecekler ve tatlı çeşitleri öne çıkan lezzetlerden sadece bir kaçı. Ayrıca canlı piyano müziği ve solistin olduğu bu eşsiz brunch, 23 Nisan hafta sonuna özel olarak 0-15 yaş arası minik misafirler ücretsiz olarak katılabiliyor. Otopark ücretinin alınmadığı Conrad İstanbul Bosphorus Manzara Restaurant’taki brunch keyfi sıcak ve soğuk içecekler ve bir kadeh Prosecco dahil kişi başı 155 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT