Çocukları Gülümseten Lezzetler Özsüt’te

Çocukları Gülümseten Lezzetler Özsüt’te

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çocukları Gülümseten Lezzetler Özsüt’te

23 Nisan’da neşeyle dolan çocukların yüzündeki gülümseme, Özsüt’ün özel tasarımlı tatlılarıyla bir kat daha artıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 11, 2017

Çikolatadan muza, tazecik kekten çıtır çıtır kornete kadar çocukların bayıldığı tüm lezzetleri içeren ürünlerde, hiçbir katkı maddesi kullanılmıyor.

Özsüt, dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan’ı, ‘mutluluk tadında’ lezzetler sunduğu küçük misafirleriyle birlikte kutluyor. Günlük çiftlik sütünden üretilen ve yaratıcı ustaların elinde birbirinden eğlenceli tasarımlara dönüşen tatlılarda, Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor. Bu sayede büyükler de gönül rahatlığıyla bu keyfe ortak olabiliyor.

Kakaolu kekin, muzlu mus, çikolatalı fındık krema ve çikolatalı mus ile buluştuğu Gülücük, ilhamını çocukların yüzündeki kocaman gülümsemeden alıyor. Mız Mız Mus, çatık kaşlarıyla çocukları güldürürken, sütlü çikolatalı mus ve kakaolu kekiyle o sert görünüşünün altında aslında yumuşacık bir lezzet barındırıyor!

Büyük küçük herkesin en çok sevdiği tatlıların başında gelen dondurma, dekorlu kornet kapta çocuklara servis ediliyor. En taze çiftlik sütü, dalından koparılmış meyveler ve gerçek çikolatayla hazırlanan üç top dondurma, tıpkı isminde olduğu gibi çocuklara Yuppi dedirtiyor!

Özsüt’ün çocuklar için hazırladığı bu ürünler sadece 23 Nisan’da değil, yılın her gününde tüm mağazalarda satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT