Chef’s Table Mutfak Akademisi’nde Lezzet Dolu Mayıs Ayı

Chef’s Table Mutfak Akademisi’nde Lezzet Dolu Mayıs Ayı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Chef’s Table Mutfak Akademisi’nde Lezzet Dolu Mayıs Ayı

Chef’s Table Mutfak Akademisi, Mayıs Ayı’nda da lezzetten ödün vermiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 18, 2017

Dışarda yemeğe doyamadığımız, tariflerini derinlemesine öğrenmek istediğimiz tatlar akademinin workshop programında bir araya geliyor.

2&3 Mayıs Salı & Çarşamba - Tart,Pay,Kış  (19:00-22:00) ( 400 TL)
Dünya klasiği haline gelmiş bu eşsiz lezzetlerin tüm detaylarını teknikleri ile öğrenip herkesi bir daha yemek için can atacağı bu özel lezzetleri öğrenmekle yetinmeyip, kendi yorumlarınızı da katabilmeyi öğreneceksiniz.

Workshop içeriğinde; İsviçre Merengli Limonlu Curd Pay, Tavuklu Mantarlı Kiş, Ispanaklı Muskatlı Kiş, Elmalı Cevizli Latis Pay, Akışkan Çikolatalı Tart, Vanilya Labne Kremalı Taze Meyveli Tart, Vişneli Klafutis, Yer Fıstıklı Frangipan Tart var.

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.

5 Mayıs Cuma - Latin Amerika(19:00-22:00) (150 TL)
Latinlerin kıvrak lezzetlerinde kaybolmaya var mısınız? Karides Cheviche'den Kinoa Salata'ya en özel Latin lezzetlerini keşfedeceksiniz.

Workshop içeriğinde; Taze Limeli Karides Ceviche, Chimichuri beef Steak, Piri Piri Soslu piliç ızgara, Avokadolu Kinoa Salata bulunuyor.

9 Mayıs Salı - Tatlı Tapas (19.00-22.00) (150 TL)
Davetlerin olmazsa olmaz atıştırmalık, mini tatlıların tamamı bu workshop’ta. Gelenleri kendinize hayran bıraktıracak sevimli ağız tatlandırıcıları hazırlamanın püf noktaları bu workshop’ta sizleri bekliyor.

Workshop içeriğinde; Kulfi, Susamlı Bal Kraker, Karamelli Mısır Patlağı, Kese Kağıdında Mini Truff Çikolata bulunuyor.

12 Mayıs Cuma - Gourmet Burger (19.00-22.00) (160TL)
Alışılmışın dışında farklı lezzette burgerler hazırlamak sizin elinizde! Lezzet kombinasyonlarından oluşan ve uzman eğitmenler eşliğinde hazırlanan bu çok keyifli workshopta herkesi şaşırtabileceğiniz farklı tatlar hazırlamaya var mısınız?

Workshop içeriğinde; Ciabatta Ekmeğinde İsli ve Mısırlı Tavuk Burger, Karamelize Soğanlı ve Hardallı Köz Biber ile Steak Burger, Meyveli ve Çikolatalı Pancake Burger, Taze Biberiyeli ve Kuru Domatesli Köy Patatesi, Mayonezli Kırmızı Lahana bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT