Cakes&Bakes’in Özel Çaylarıyla Lezzet Zamanı

Cakes&Bakes’in Özel Çaylarıyla Lezzet Zamanı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cakes&Bakes’in Özel Çaylarıyla Lezzet Zamanı

BTA’nın sevilen markalarından Cakes&Bakes, sizi bir çay molasıyla günlük hayatın koşturmacasından ve stresinden uzaklaşmaya çağırıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 20, 2017

Cakes&Bakes, tüm misafirlerine Asia Chai Art’ın harmanladığı dünyanın en özel çaylarını ikram ediyor.

Günün belki de en keyifli anlarından biri yeni demlenmiş, lezzetli bir çayı yudumladığımız zamanlardır. Kısacık bir çay molasında yoğunluktan ve günlük hayatın stresinden bir nebze uzaklaşıp rahatlayıp dinlenirsiniz. Bu anların değerini bilen Cakes&Bakes, tüm misafirlerini Asia Chai Art’ın hazırladığı farklı lezzetlerdeki özel çaylarla keyifli bir ritüele davet ediyor.

Cakes&Bakes, misafirlerine 10 farklı çay çeşidi sunuyor. Çiçeksi kokuları ve yumuşak içimleriyle yeşil çaylar, yorgunluğunuzu atmanıza yardımcı olurken yemeklerle de mükemmel bir uyum sağlıyor. Yüksek antioksidanlar içeren Oolong çay çeşitleri kuru meyve tadıyla enerjinizi tazelerken yaydığı tatlı kokularla ruhunuzu dinlendiriyor. Rooibos çayları yumuşak içimiyle çay saatlerine keyif katıyor. Ömrü uzatan çay olarak da anılan beyaz çay çeşitleri ise hafif ve son derece lezzetli… Sütle muhteşem bir uyum sağlayan C&B Özel Kış Çayı ise tarçın, karanfil, zencefil, anason, kakule, karabiber ve rooibos karışımıyla sıra dışı bir tada sahip.

İsteyen misafirler Cakes&Bakes sunduğu bu lezzetli çayların keyfini evde de sürdürebiliyor. Asia Chai Art çayları, Cakes&Bakes’e özel tasarlanmış 50 gramlık ahşap kutularında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT