Bu Kampanyanın Tadına Doyamayacaksınız!

Bu Kampanyanın Tadına Doyamayacaksınız!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Kampanyanın Tadına Doyamayacaksınız!

Domino’s Pizza’nın lezzetine doyamıyorsanız bu kampanyaya bayılacaksınız.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 10, 2017

Domino’s Pizza’da şimdi Cazip Pizza seçenekleri arasından iki orta boy ince hamur pizza sipariş edenler, tanesine yalnızca 14 TL ödüyor.

Domino’s Pizza 14+14 kampanyasıyla herkesi pizzaya doyuruyor. Şimdi aynı anda iki orta boy ince hamur Cazip pizza sipariş edenler, tanesine yalnızca 14 TL ödüyor. Kampanya Domino’s’un en sevilen pizzaları olan Sosyal, Vegi, Fit&Fresh, Favori Üçlü, Sucuksever ve Bol 5’li Pizza çeşitlerinde geçerli… Pizzanızın yanına nefis tavuk topları, patates, sufle veya mozaik pasta isterseniz, yan ürünlerde de fiyatlar 2,90 TL’den başlıyor.

Dalında kızarmış domateslerden hazırlanan pizza sosu, gizli baharat formülü, İtalyan tekniğiyle üretilen mozzarellası, zengin şarküteri seçenekleri ve fırında pişen incecik hamuruyla tadına doyulmaz Domino’s Pizza’nın kampanyasından yararlanmak için www.dominos.com.tr, mobil uygulamaya girmek ya da telefonla sipariş verebilirsiniz. Tek tıkla ya da bir telefonla nefis pizzalar 30 dakikada kapınızda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT