Anonim İle Boğazda İftar Saati!

Anonim İle Boğazda İftar Saati!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anonim İle Boğazda İftar Saati!

‘Türk bistro ve tatlı’ konseptini misafirlerin beğenisine sunan Anonim, Ramazan ayı için her güne özel farklı iftar menü seçenekleri hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 27, 2014

Kuruçeşme’de, iki köprünün ortasında en özel noktada hayat bulan yenilikçi ‘Türk bistro ve tatlı’ konseptini misafirlerin beğenisine sunan Anonim, Ramazan ayı için her güne özel farklı iftar menü seçenekleri hazırladı.

Ramazan ayı, tüm bereketini ve coşkusunu şehrin sokaklarına yayarken, zengin ve leziz iftar sofraları Anonim misafirleri ile buluşuyor. Tolga Atalay danışmanlığında, Türk mutfağına özgü lezzetleri 'Türk Bistro ve tatlı' anlayışıyla bir arada sunan Anonim, Ramazan ayı boyunca ferah ve huzurlu bir ortamda iftar yapmak isteyenler için açık ve kapalı alanlarını misafirleri ile buluşturuyor.

28 Haziran itibariyle sunulacak her güne özel iftar menüsünde, iftariyeliklerden çorbalara, zeytinyağlı çeşitlerinden salatalara, hamur işlerinden et yemeklerine birçok geleneksel Türk lezzeti yer alıyor.

Birbirinden lezzetli iftar menülerini ve doğayla bütünleşen atmosferini, boğazın muhteşem manzarası eşliğinde sunan Anonim’de sevdiklerinizle birlikte iftar akşamı yaşamanın tadına varacaksınız…

Adres: Muallim Naci Cad. No: 93/1 Kuruçeşme

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT