Parti Hayvanları

Sinema Film Arşivi Parti Hayvanları
Parti Hayvanları

Orjinal Adı: The Barnyard

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Steve Oedekerk

Film Türü: Animasyon

Film Süresi: 90 dakika

Seslendirme Kadrosu: Kevin James, Courteney Cox, Sam Elliott, Danny Glover, Wanda Sykes, Andie MacDowell, David Koechner, Jeffrey Garcia, Cam Clarke
Müzik: John Debney
Senaryo: Steve Oedekerk
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: UIP Film

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/paramount/barnyard/

Orjinal Sitesi: http://www.barnyardmovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 20 Ekim 2006

Çiftlik sahibine göre çiftlikte herşey yolundadır. Tüm hayvanların güvenliği ve esenliği sağlanmıştır. Ancak çiftçi gözden kaybolunca gözcü koyunun “Engel kalmadı!” diye bağırmasıyla birlikte çiftlikteki tüm hayvanlar iki ayakları üzerine kalkarak dans etmeye, şarkılar söyleyip TV izlemeye, çeşit çeşit şakalar yapmaya başlarlar. Çiftlikte şamatanın startı verilmiştir.

Espritüel ineğimiz Otis için şamata yapmak çok önemlidir. O ve en iyi arkadaşları –fare Pip, yaban gelinciği Freddy, horoz Peck ve domuz Pig- dünya çapında muzip hayvanlardır ve gülmek için her zaman bir sebep bulurlar. Otis ve arkadaşları böyle mutludurlar.

Otis’in babası Ben, çiftlikteki herşeyin yolunda gitmesini sağlayan bir inektir. Her sabah çiftlik işleriyle ilgili bir toplantı düzenler ve ortak düşman çakallarla ilgili bazı uyarılarda bulunur. Çiftlikteki pozisyonunu son derece ciddiye almaktadır. Diğer hayvanlara seslenirken, “Yaşadığım sürece bu telörgülerin içinde yaşayan hiçbir hayvan zarar görmeyecektir” teminatını verir. Ben’in hayattaki tek arzusu ise, genç oğlu Otis’in artık olgunlaşıp sorumluluk almasıdır.

Ben oğlu için üzülmektedir ama Otis’in büyük projesi her akşam hayata geçer. Çiftçi ışıkları söndürdüğü andan itibaren çiftliğin her yeri adeta şenlik alanına dönüşür. Üstelik o gece çiftliğin yeni bir konuğu vardır. Daisy adlı güzel bir inek de eğlenceye katılmıştır. Otis bu güzel konuğa karşı incelikten yoksun davranışlar sergilese de Daisy onun sevgi dolu ve neşeli kişiliğine bayılmıştır.

Oğlunun çok sevdiği bu dünya baba Ben’e göre değildir. O hep dışarıda bekleyerek tel örgülere muhafızlık yapmakta, çiftliği dışarıdaki çakallardan korumaktadır. Otis ona gözcülük işinin kendisine göre olmadığını söyleyince oğluna şu cevabı verir: “Dinle Otis, güçlü bir erkek kendi başına ayakta kalabilir. Daha güçlü bir erkek ise başkalarını da ayakta tutandır.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT