Sevimli Balık Pupi

Sinema Film Arşivi Sevimli Balık Pupi
Sevimli Balık Pupi

Orjinal Adı: Seefood

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Goh Aun Hoe

Film Türü: Animasyon

Senaryo: Jeffrey Chiang
Kurgu: Louis Teo, Chee Wei
Müzik: Imaginex Studio
Dağıtım: Duka Film

Fragman Adresi: http://www.sadibey.com/dosyalar/Fragmanlar/Sevimli_Balik_Pupi.flv

Orjinal Sitesi: http://www.seefood-themovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 4 Mayıs 2012

Korkunç Beyaz Başlı Köpek Balığı Julius tarafından şakacı bir şekilde kovalanan sevimli Bambu Köpek Balığı Pup kendini her zamankinden daha fazla denizden uzak hisseder. Mercan kayalıklarının orada Bamboo Köpek Balığı yumurtaları bulmasıyla heyecanlanır. Fakat yalnız değildir: İki dalgıç yumurtaları toplamaya gelmiştir. Tüm çabalarına rağmen, Pup yumurtaları kaçak avcılardan koruyamamıştır.

Julius, dostunu keyiflendirmeye çalışmaktadır. Pup’ı altın paralarla dolu bir batık gemi olan evine götürür. Evinde onun için çalışan üç palamut ona taze balık olarak menüde: Kılıç balığını, Turna balığını, uskumruyu ve vatozu sunmaktadır. Ama Pup aç değildir ve Julius dostunu neşelendirememektedir.

Pup, Julius ve yemekleri su altındaki yaşamları farkına bile varılmadan siyah zehirli endüstriyel çöp atıklarıyla gaspedilmektedir. Bunlar yavaşça mercan kayalıklarını geçerek yakınlardaki bir fabrikadan gelen atıklardır.

Dostane ahtapot Octo, Pup için üzülür ve onu aygıtlarının ve icatlarının bulunduğu batık gemiye götürür.

Pup yumurtaları çalıp barakasına götüren adamlardan birisini tanır. Ama yanlızca kaplumbağa karada yürüyebilmektedir, oda bunun gibi bir görev için oldukça yaşlıdır.

Sting, Mertle’ın Pup’tan sakladığı sırrı öğrenir. O da kaplumbağa gibi karada nefes alabilmektedir. Mertle, Octo’nun son icadını incelerken, Pup tek başına kurtarma görevine başlamıştır. Mertle, Sting’i karanlıkta yüzerken gördüğünde Vatoz’un (Sting’in) birşeyler çevirdiğini anlamıştır. Julius’un diş göstermesiyle tek tek dökülür ve Pup’ı nasıl bir tehlikeye soktuğunu anlatır.

Pup iskeleye gelmiştir ve ilk nefesini almıştır. Kaçak avcılar oradan ayrıldıktan sonra paytak paytak yürür ve kulübeye girer. İçerde görür ki burası bir deniz ürünleri restoranıdır ve köpek balığı yüzgeçleri duvarda asılı durmaktadır ve su tankının içindeki yumurtalarda kırılmayı beklemektedir ki müşterilerine tazecik sunulabilsin. Adamlar aniden döndüklerinde ise O da su tanklarından birinin içine atlar.

Octo nihayet icadını bitirir, içindeki balıkların nefes alabileceği şekilde su dolu iki ayaklı yürüyen kapsüldür bu. Neredeyse astronot kıyafetiyle uzay aracı arasındaki bu aygıt Julius’u ve üç hizmetkâr palamutu içinde barındırır.

Julius karaya vardığında, Pup tek başına yumurtadan çıkmış olan balıkları kurtarmaya çalışırken dört tavuğu ve yengeci karşısında bulur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT