Robinson Ailesi

Sinema Film Arşivi Robinson Ailesi
Robinson Ailesi

Orjinal Adı: Meet The Robinsons

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Stephen J. Anderson

Film Türü: Animasyon

Senaryo: Jon Bernstein, Michelle Spitz, Don Hall, Nathan Greno, Aurian Redson, Joe Mateo ve Stephen Anderson (William Noyce’un “A Day with Wilbur Robinson” adlı resimli hikaye kitabından)
Seslendirme Kadrosu: Angela Bassett, Tom Selleck, Harland Williams, Laurie Metcalf, Adam West, Ethan Sandler, Tom Kenny
Müzik: Danny Elfman
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/disney/meettherobinsons/

Orjinal Sitesi: http://disney.go.com/disneypictures/meettherobinsons/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 30 Mart 2007

Ailenizin farklı olduğunu düşünüyorsanız Robinson Ailesiyle tanışana kadar beklemelisiniz. Onlar, herşeyin mümkün olduğu büyüleyici gelecekten gelen bir ailedir.

Walt Disney Feature Animation’un en son digital animasyon teknolojisiyle hazırladığı “Meet the Robinsons” izleyiciyi zaman yolculuğuna çıkararak en çılgın düşlerin bile gerçek olduğu geleceğin tekno dünyasına uçuracak. Kendisini mutlu hissedeceği bir yuva özlemiyle yanıp tutuşan genç kaşif/mucit/bilim adamı Lewis’le geleceğe açılırken kahkahaya ve eğlenceye doyacaksınız.

“Meet the Robinsons”ta teknolojik araç gereçlere tutkuyla bağlı olan ve o güne kadar tanımadığı ailesini bulma umudunu hiç kaybetmeyen Lewis adlı dahi bir çocuğun öyküsü anlatılır. Ancak Lewis’in çıktığı yolculuk, onu aklına hayaline gelmeyen bir yere, imkansız kavramının sözlüklerden çıktığı geleceğin dünyasına götürecektir.

Wilbur Robinson adlı esrarengiz bir yabancıyla tanışmasından itibaren Lewis’in zaman yolculuğu başlar. Bu yolculuk sırasında başka hiçbir aileye benzemeyen bir aileyle; geleceğin dünyasının Robinson ailesiyle karşılaşır. Robinson ailesinin üyeleri ele ele vererek Lewis’in limitsiz potansiyelini ve benliğinin derinliğindeki sırları keşfetmesine yardımcı olurlar. Ancak bu inanılmaz yolculuk sırasında şeytana bile şapkasını ters giydirecek kadar kötü ruhlu bir düşmanla çatışmak zorunda kalacaktır. Bu düşman, Lewis’in evine gidiş yolunu çalan şeytan ruhlu Şapkalı Adam Bowler’dan başkası değildir.

Unutulmaz karakterleri, olağanüstü zeka ürünü yüksek teknolojik araçları, kötü adamları ve gözalıcı görüntüleriyle çok sevilen Disney mirasını geleceğin başdöndürücü dünyasına taşıyan “Meet the Robinsons”, herşeyden önce ailemize, kendimize ve önümüzde açılan geleceğe inanmamız gerektiğini anlatan keyifli bir digital animasyon güldürüdür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT