Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

Orjinal Adı: Kung Fu Panda

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Mark Osborne, John Stevenson’un

Film Türü: Animasyon

Seslendirme Kadrosu: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, David Cross, Jackie Chan, Seth Rogen, Ian McShane, Randall Duk Kim, James Hong, Michael Clarke Duncan, Dan Fogler
Senaryo: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Görüntü Yönetmeni: Yong Duk Jhun
Özgün Müzik: John Powell, Hans Zimmer
Yapım: 2008, ABD
Dağıtım: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://imdb.com/video/trailer/me60318448/

Orjinal Sitesi: http://www.kungfupanda.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 4 Temmuz 2008

Beş yıldan uzun süren yoğun bir çalışma sonucunda ortaya çıkan animasyon harikası “Kung Fu Panda”nın üç sloganı var: “Kendi kahramanın ol”, ”Panda-mania başlıyor” ve “Çok muhteşem olacak!”…Büyüleyici dövüş sahneleriyle dolu bu sürükleyici komedi aksiyonun hiç bitmemesini dileyecekseniz…

Tutkulu, irikıyım ve biraz da sakar bir panda olan Po (Jack Black), yaşadığı çevredeki en fanatik kung fu hayranıdır. Ancak ailesine ait makarna restoranında çalışır ve sürekli tıkınırken bu spora pek yatkın sayılmaz. Hiç beklemediği bir anda eski bir kehanetin gereğini yerine getirmek için görevlendirilince Po’nun hayalleri gerçeğe dönüşür. O artık idolleri olarak gördüğü efsanevi Öfkeli Beşli’nin yanında kung fu dünyasına katılmıştır. Kung fu masterı Shifu’nun (Çifte Oscar ödüllü Dustin Hoffman seslendirdi) liderliği altında Öfkeli Beşli’nin beş üyesi Kaplan (Oscar ödüllü Angelina Jolie seslendirdi ), Turna (Emmy ödüllü David Cross seslendirdi), Mantis (Emmy adayı Seth Rogen seslendirdi), Engerek Yılanı (Emmy adayı Lucy Liu seslendirdi) ve Maymun (uluslararası süperstar Jackie Chan seslendirdi) ile yan yana dövüşme fırsatını bulmuştur.
Ancak çok tehlikeli ve intikam duygularıyla dopdolu kar leoparı Tai Lung’un (Emmy ve Altın Küre ödüllü Ian McShane seslendirdi) cezaevinden kaçarak önlerine çıkması üzerine Barış Vadisi halkını yaklaşan tehlikeye karşı savunmak Po’ya kalacaktır. Bir kung fu ustası olma hayalleri gerçeğe dönüşebilecek midir? Aldığı göreve yüreğini koyan Po, çıktığı bu büyük macerada zaafları olarak gördüklerinin aslında kendisi için birer güç kaynağı olduğunu fark edecek ve kısa zamanda unutulmaz bir kahramana dönüşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT