Sevim Ak Kütüphane Ve Okuma Kültürüne Katkı Ödülleri 2017’Ye Değer Görüldü!

Sevim Ak Kütüphane Ve Okuma Kültürüne Katkı Ödülleri 2017’Ye Değer Görüldü!

İstanbul Haberleri Sevim Ak Kütüphane Ve Okuma Kültürüne Katkı Ödülleri 2017’Ye Değer Görüldü!

Okul Kütüphanecileri Derneği tarafından beşinci kez düzenlenen “Geleneksel Okuma Kültürüne Katkı Ödülleri”nin bu yılki sahipleri açıklandı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 21, 2017

Can Çocuk Yayınları Türkiye'de çocuk edebiyatının gelişimindeki öncü kimliğiyle, değerli yazarımız Sevim Ak da çocukları edebiyatla buluşturan “Ev Kütüphanesi” projesiyle ödüle layık bulundu.

Okul Kütüphanecileri Derneği’nin 2013 yılından bu yana düzenlediği, kitaba, kütüphaneye, okuma kültürüne, sanata, edebiyata ve topluma katkı sunan, kişi, kurum ve kuruluşlara verilen Geleneksel Kütüphane ve Okuma Kültürüne Katkı Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu.

Erdal Öz'ün 1981 yılında 30 kitapla yola çıkarak kurduğu Can Çocuk Yayınları, dünya çocuk edebiyatının önemli yapıtlarını Türkçeye kazandırması, Türkiye'de çocuk edebiyatının gelişimine öncülük etmesi, Türk edebiyatının önemli yazarlarını bünyesinde toplayıp bugüne dek yerli ve yabancı beş yüzü aşkın kitap yayımlaması nedeniyle yayınevi olarak 2017 yılı ödülüne layık bulundu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT