Oyuncak Müzesi’nin En Özel Oyuncakları Wepublic’te

Oyuncak Müzesi’nin En Özel Oyuncakları Wepublic’te

İstanbul Haberleri Oyuncak Müzesi’nin En Özel Oyuncakları Wepublic’te

Özgür ve yeni nesil alışveriş anlayışı ile açıldığı ilk günden bu yana perakende dünyasını farklı deneyimlerle buluşturan WEPUBLIC, Nisan ayı boyunca İstanbul Oyuncak Müzesi’ni ağırlıyor. 

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 11, 2017

İstanbul Oyuncak Müzesi kurucusu şair ve yazar Sunay Akın’ın özel koleksiyonunda yer alan ve pek çoğu ilk kez WEPUBLIC’te sergilenen oyuncaklar arasında; 1700’lü yıllara ait kolları ve ayakları hareket eden bebekten 1800’li yılların ikinci yarısı yani Victorya dönemine ait değerli oyuncaklara, Walt Disney tarafından 1928 yılında çizilen ama çocuklar sevmediği için üretimi yapılmayan ilk Miki Mouse ve Mini Mouse oyuncaklarından 1982 yılında oyuncak olarak üretilen ve sonra filmi çekilen E.T.’ye oyuncak tarihinin en seçkin örnekleri yer alıyor.

İstanbul Oyuncak Müzesi'nin en özel oyuncakları, 30 Nisan Pazar gününe kadar  WEPUBLIC’de çocuklar ve çocukluğunu özleyenlerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT