Grand Hyatt’ta Keyifli Hafta Sonu

Grand Hyatt’ta Keyifli Hafta Sonu

İstanbul Haberleri Grand Hyatt’ta Keyifli Hafta Sonu

İş ve eğlence dünyasının merkezinde yer alan Grand Hyatt İstanbul, şehrin en önemli noktalarından Taksim’de nezih ve sakin bir ortam sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 13, 2017

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt İstanbul, konumu itibariyle şehrin gürültüsünden uzak 34 isimli restoranı, Gaia Spa’sı ve Fitness Center’ı ile ayrıcalıklı bir hafta sonu için konuklarını bekliyor. Şubat ve Nisan ayları arasında özel bir paket sunan Grand Hyatt, konuklarına lezzetli ve sağlıklı unutulmaz bir hafta sonu vaat ediyor.

Konuklarına özel hazırladığı hafta sonu programında Şubat ve Nisan ayları boyunca Cuma, Cumartesi ve Pazar günü konaklama yapacak konuklarına standart oda fiyatını 350TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. 34 Restoran’ında açık büfe kahvaltının dahil olduğu programda ayrıca uygunluk durumuna göre 16:00’ya kadar çıkış imkanı da yer alıyor.

Hafta sonu tatilinde de spordan vazgeçmeyenler için Fitness Center’dan yararlanma imkanı sunan Grand Hyatt İstanbul, Gaia Spa’da paket dahilinde %10 indirimden yararlanabilir, rahatlatıcı ve enerji veren masaj terapilerinden, buhar banyosu ve saunadan yararlanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT