Likya Turu

Likya Turu

Gezi Rehberi Likya Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Göcek - Dalyan - İztuzu Plajı - Katrancı Koyu - Ölüdeniz - Kekova - Simena - Azmakçayı - Kleopatra Adası - Şirince

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22.30 Şişli Merkez Ofis Önü - 23.30 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 23.45 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) - 00.00 Gebz e Center Avm Önü - 01.30 Bursa Almira Otel Önü - 06.00 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 16, 2024 ~ May 19, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Turumuz, 22.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22.30 Şişli Acente Merkez Ofis Önü - 23.30 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 23.45 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) - 00.00 Gebze Center Avm Önünden hareket ile gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

Dalyan Tekne Turu - İztuzu Plajı Yüzme Molası - Caretta Caretta - Kaunos Kral Kaya Mezarları - Katrancı Koyu - Fethiye - Kayaköy - Ölüdeniz

Turumuz, 01.30 Bursa Almira Otel Önü - 06.00 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı Önünden sizleri otobüsümüze alıyoruz. Bursa – Balıkesir – İzmir güzergâhını takiben Kuşadası  - Selçuk'a hareket ediyoruz. Yol üstünde bir dinlenme tesisinde vereceğimiz kahvaltı molamızın ardından Dalyan’a doğru yola çıkıyoruz. Karia Uygarlığı’nın önemli kentlerinden biri olan Kaunos Antik Kenti’nin karşısında, bugün balık kapanlarıyla meşhur Dalyan kasabasından Dalyan Tekne Turumuza (1.Tekne Turu) çıkıyoruz. Sazlıklar arasından geçerek M.Ö. 4. yy. tarihlenen Dalyan’ın simgesi Kaunos Kral Kaya Mezarlarını (Panoramik) görüyoruz. Caretta-Caretta Kaplumbağalarının Akdeniz’deki en önemli üreme alanı olan İztuzu Plajında yüzme molası sonrası vererek Dünyaca ünlü plajın keyfini çıkarıyoruz. Sonrasında teknemize binerek sazlıklar arasından Dalyan'a geri dönüyoruz. Öğle yemeğimizin ardından  Katrancı Koyunun güzel manzarasını görerek ve fotoğraflarını çekerek Fethiye’ye ulaşıyoruz. Ardından sevdiğini azgın dalgalarda yitiren ve onsuz yaşayamayacağını anlayıp kendini Babadağ’dan aşağıya atan Belcekız’ın hüzünlü efsanesinden adını alan Belcekız Koyunu görüp, Ölüdeniz’de yüzme molası veriyoruz. Ölüdeniz’deki keyifli dakikaların ardından Eski adı Levissi olan Kayaköy’e doğru yol alıyoruz. Lozan Antlaşması’nın sonucunda mübadele ile terk edilmiş eski bir Rum Köyü olan Kayaköy’ü gezerken 1920’li yılları yaşayacak, sokaklarında dolaşırken o dönem insanlarının yaşantılarından esintiler bularak onların hüzünlü gidiş öykülerine ortak olacaksınız. Kayaköy gezisi sonrası otelimize ulaşıyoruz. Turumuz boyunca konaklamamızı gerçekleştireceğimiz otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

On İki Adalar Tekne Turu - Dalış Turu

Turumuz, sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası isteyen misafirlerimiz ile aşağıdaki iki ekstra tura katılabilirler. Ekstra Turlar:Oniki Adalar Tekne Turu: Dileyen misafirlerimiz ile Fethiye’nin ve Göçek’in birbirinden güzel koy ve adalarında yunuslar gibi özgürce yüzebileceğimiz, maviyi ve yeşili bir arada görmeye doyacağımız Oniki Adalar Tekne Turumuza (3. Tekne Turu) çıkıyoruz (EKSTRA : Öğle Yemeği Dahil) . Tekne turumuzda Kızıl Ada, Göcek Adası, Tavşan Adası, Yassıcılar Adası, Katrancı Adası, Şövalye Adası başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında tekne turumuzu tamamlıyoruz. EKSTRAFethiye Dalış Turu: Fethiye ve çevresindeki su altı dünyasını keşfetmek isteyenler için en ideal aktivite olan Fethiye Dalış Turu profesyonel dalış eğitmenleri eşliğinde tamamlanır. Özel bir yetenek, bilgi veya donanım gerektirmeyen Fethiye Su Altı Dalışı esnasında büyülü bir dünyanın kapılarından giriş yapılır. Her yaştan misafirimizin rahatlıkla katılabileceği bir su sporu olarak görülmesi gereken dalışlar, su altını keşfetme hayaliyle yanıp tutuşanlar için adrenalin dolu bir eğlence olarak düşünülebilir. Sabah 09.00 gibi başlayan program saat 17.30-18.00 gibi sona eriyor.

4. Gün

Azmak Çayı - Gökova Körfezi Tekne Turu - Akyaka Kasabası - Kleopatra Plajı - Sedir Adası - Gelibolu Adası - Lacivert Koy - Şirince Köyü

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Gökova’ya doğru hareket ediyoruz. Gökova Körfezini yukardan fotoğraflamak için vereceğimiz molanın ardından evleriyle mimari ödül sahibi olan Akyaka’ya ulaşıyoruz, Azmak Çayı kenarından körfeze doğru bir gezinti yapıyoruz. Akyaka’nın güzelliklerini görünce “biz neden burada yaşamıyoruz” diyeceksiniz. Azmak Çayı’nın güzelliği daha hafızanızdan silinmeden Gökova Tekne Turumuza çıkıyoruz (3. Tekne Turu) EKSTRA. Bu tekne turumuzda; Gelibolu Adası, İncekum, Sualtı Mağaraları, Lacivert Koy başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarının ardından Sedir Adası’na gidiyoruz. Sedir Adası’nda dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’nda verilen yüzme molamızın ardından Akyaka’ya geri dönüyoruz. Tekne turuna katılmayan misafirlerimiz ise Akyaka Mavi Bayraklı Halk Plajında zaman geçirebilirler. Akyaka Beldesinden bedenen ayrılırken ruhumuzu da Gökova Körfezi’nde bırakıyor ve dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Şarabı ve Eski Rum Evleri ile meşhur, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye varıyoruz. Burada akşam yemeği molamızı veriyoruz. Keyifli bir akşam yemeği sonrası yöresel vereceğimiz alışveriş molasının ardından, İzmir - Manisa - Balıkesir - Bursa üzerinden İstanbul’a doğru hareket ediyoruz.

5. Gün

İstanbul

Değerli misafirlerimiz, sabah 05.00 - 06.00 saatleri arasında İstanbul'a ulaşıyor ve bir başka organizasyonda buluşmak üzere, sizleri aldığımız noktalara bırakıyor ve üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın...

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Tekne Turu Ücretleri

*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT