Foça - Çeşme - Ayvalık Turu

Foça - Çeşme - Ayvalık Turu

Gezi Rehberi Foça - Çeşme - Ayvalık Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Çeşme - Ilıca - Alaçatı - İzmir - Bergama - Foça - Ayvalık - Cunda Adası

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 20:00 Beylikdüzü Migros Avm Önü - 21:00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22:00 Trump Tower Otoparkı ( P1 Katı ) - 23:00 Uzunçayır İspark Otoparkı ( E-5 Ankara Yönü ) - 23:15 Kartal Köprüsü ( E5 Ankara Yönü ) - 23:30 Çayırova Mc Donalds -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 1, 2024 ~ May 4, 2024

Tur Programı

1. Gün

Çeşme’ye Gece Yolculuğu

Belirtilen kalkış noktalarından katılan misafirlerimiz ile birlikte gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

Çeşme - Ilıca Plajı - Alaçatı - İzmir

Değerli Konuklarımız; sabah erken saatlerde Çeşme’ye ulaşıyoruz. M.S. 2. yüzyılın sonlarında yaşamış ünlü Yunan gezgin ve coğrafyacı Pausanias’a göre Giritliler tarafından kurulan Çeşme’de ilk olarak, Osmanlı hâkimiyetine girdikten sonra Sultan 2. Bayezid tarafından inşa ettirilen Çeşme Kalesi ile gezimize başlıyoruz. Kale’ye ek olarak yapılan Kervansarayı da dışarıdan gördükten sonra rehberimizin anlatımını Kalenin muhteşem manzarasına doğru dinliyoruz. Çeşme gezimizi burada noktalayıp Ilıca plajına gidiyoruz. Burada vereceğimiz yüzme molasının ardından tarihi taş evleri ve rüzgâr sörfüne elverişli plajları ile ünlü olan Alaçatı’ya geçiyoruz. Ege’nin bu şirin beldesinde Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokaklarda yürüyebilir, meşhur sakızlı reçel ve sakızlı dondurmanın tadına bakabilirsiniz. Alaçatı gezimizi tamamlayıp İzmir’e hareket ediyor otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizdeKahvaltı: Bölge restoranlarında ekstra olarak alınacaktır. Tur ücretine dahil değildir.Öğle Yemeği: Bölge restoranlarında ekstra olarak alınacaktır. Tur ücretine dahil değildir.Akşam yemeği: Konaklama yapacağımız otelde açık büfe olarak alınacaktır. Konaklama: İzmir Otelleri.

3. Gün

Bergama Antik Kenti - Foça

Değerli Konuklarımız; Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltının ardından Pergemon Krallığına Bergama’ya hareket ediyoruz. Teleferik ile çıkacağımız Kent MÖ 281-133 tarihleri arasında yaklaşık 150 yıl süren Pergamon Krallığı'nın başkenti olmuştur. Antik Pergamon kenti, Kale Tepesi'nde yapılan teraslamalar üzerine kurulmuş; tapınakları, sokakları, sosyal ve ticari meydanları ile Helenistik Dönemin en muhteşem şehir merkezlerinden olmuştur. Bergama Antik Kenti gezimiz sonrasında. Bir sonraki gezi durağımız Fransa’nın meşhur sahil kenti Marsilya’yı da kurmuş olan Phokaia’ların başkenti Foça oluyor. Egenin en güzel tatil beldelerinden biri olan Eski Foça’ya gidiyor ve Ekstra olarak düzenleyeceğimiz Foça tekne turumuza başlıyoruz. Foça tekne turumuzun ardından Edremit’e hareket ediyor otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Foça Tekne Turu (Ekstra) Limanda bizleri bekleyen teknemize biniyor ve Foça tekne turumuza başlıyoruz. İlk olarak mitolojide hikâyeleri anlatılan denizkızlarının eskiden yaşadıkları şimdi ise dünyaca ünlü ve nesli tükenmekte olan Akdeniz foklarının yuva yaptığı siren kayalıklarını görüyoruz. Ardından Orak Adası, İncir Adası, İngiliz Burnu, Fener adası, Metalik Ada, Küçük deniz koylarını geziyor ve bu koylarda yüzme molaları veriyoruz. Öğle yemeğimizi de teknemizde aldıktan sonra karaya dönüyoruz. Kahvaltı: Otelde açık büfe olarak alınacaktır.Öğle Yemeği: Foça da serbest olarak alınacaktır. Foça tekne turuna katılan misafirlerimiz için öğle yemeği fiyatı ekstra tur fiyatına dahil olacaktır. Konaklama: Edremit veya Ayvalık OtelleriAkşam yemeği: Otelde açık büfe veya set menü olarak servis edilecektir.

4. Gün

Ayvalık Tekne Turu - Cunda Adası

Değerli Konuklarımız; Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltının ardından Ayvalık’a hareket ediyoruz. Eskiden kokulu ada anlamına gelen Moshinos, Türklerin ise Cunda dedikleri Alibey Adasına ulaşıyoruz. Arzu eden konuklarımız ile birlik de Ekstra Ayvalık Tekne Turu’na katılıyoruz. Tekne turuna katılmak istemeye misafirlerimiz Cunda adasında vakit geçirebilirler.Ekstra Ayvalık Tekne Turu (Ekstra)Marinada bizleri bekleyen teknemize biniyor ve Ayvalık’ın masmavi koylarına yelken açıyoruz. Gün boyu Ayvalık koylarında (İncirli, Karaada, Akvaryum adası, Maden Adası, Çıplak ada, İlyosta, Kleopatra) vereceğimiz yüzme molasının ardından akşamüzeri Cunda’ya yanaşıyoruz. Cunda adasında vereceğimiz serbest zaman içerisinden arzu eden konuklarımız akşam yemeğini de alabilirler. Rehberimizin belirlemiş olduğu saatte otobüsümüzle buluşup dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam ilerleyen saatlerde misafirlerimizi almış olduğumuz kalkış noktalarına bırakıyor bir başka organizasyonda görüşmek dileği ile sizlere veda ediyoruz. Kahvaltı: Otelde açık büfe olarak alınacaktır.Öğle Yemeği: Tekne turuna katılmayan misafirlerimiz serbest olarak alacak olup tur ücretine dâhil değildir. Tekne turuna katılacak misafirlerimiz tekne de alacak olup tur ücretine dahildir. Konaklama: Bu akşam konaklama yoktur.Akşam yemeği: Cunda Adasında ekstra olarak alınacaktır. Tur ücretine dahil değildir.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Tekne Turu Ücretleri

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT