Trialde Son Engeller İstanbul’da

Trialde Son Engeller İstanbul’da

Tarihler: 28 Kasım 2015 Cumartesi ~ 29 Kasım 2015 Pazar

Yer: Intercity İstanbul Park

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2015 ~ Kas 29, 2015

2015 Türkiye Trial Şampiyonası altıncı ve son yarışı, Beykoz Offroad Kulübü BEYOFF tarafından 28 - 29 Kasım tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta düzenleniyor...

Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların, parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele ettiği trial branşında heyecan İstanbul’da devam ediyor. 2015 Türkiye Trial Şampiyonası’nın 6. ayak ve son yarışı, Beykoz Offroad Kulübü (BEYOFF) tarafından 28-29 Kasım 2015 tarihlerinde, Intercity İstanbul Park’ ta düzenleniyor.

Şimdiye kadar farklı branşlarda birçok motorsporları etkinliğinin gerçekleştiği Intercity İstanbul Park, bu organizasyon ile birlikte ilk kez offroad etkinliğine ev sahipliği yapmış olacak. 28 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 11:00’ de başlayacak olan yarışın ilk günü 16:30'da sona erecek. İkinci gün ise 29 Kasım Pazar sabahı 09:00'da başlayarak 14:30'da tamamlanacak ve 16:00’da yarış parkurunda yapılacak ödül töreni ile son bulacak...

Son yarış öncesi şampiyona puan durumunda ilk 3 dereceyi paylaşan lider Texxoff, ikinci Teleferik Offroad ve üçüncü Team Mobil 1 takımlarını, sadece ikişer puanının ayırması nedeniyle sezon finalinde heyecan ve çekişmenin dorukta olması bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT