Gratis Resim Yarısması 2017

Gratis Resim Yarısması 2017

Tarihler: 07 Mart 2017 Salı ~ 31 Mart 2017 Cuma

Yer: Gratis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2017 ~ Mar 31, 2017

Türkiye’nin Küçük Ressamları Hayallerindeki Mesleği Boyalarla Anlatacak

Gratis'in çocuklar için düzenlediği geleneksel resim yarışmasında bu yıl, küçük ressamlar hayallerindeki mesleği resmederek yarışacaklar. Ödüllü yarışmanın son katılım tarihi 31 Mart olarak belirlendi.

Gratis’in gelenekselleşen resim yarışmasında çocuklar bu yıl hayallerindeki mesleği resmedecekler. Bu yıl 8’incisi düzenlenen yarışmaya Türkiye’nin her yerinden 7-10 yaş aralığındaki tüm çocuklar katılabilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen küçük ressamların yapması gereken tek şey, herhangi bir Gratis mağazasından veya www.gratis.com web sitesinden ücretsiz olarak temin edecekleri katılım formunu doldurmak ve hayallerindeki mesleği boyalara dökmek olacak.

Yarışmaya son katılım tarihi olan 31 Mart’a kadar resimlerini Gratis mağazalarına teslim eden çocukların eserleri jüri tarafından değerlendirilecek ve seçilen 12 Gratis Resim Yarışması finalisti, 22 – 23 Nisan tarihlerinde eğlenceli bir haftasonu geçirmek üzere Gratis davetlisi olarak İstanbul’a gelecekler.

23 Nisan tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek yarışma finalinde seçilen ilk 3 resmin sahibi yaz kampına gitmeye hak kazanırken, diğer finalistler ise birbirinden güzel sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Yarışmayı kazanan ilk 3 resim aynı zamanda 23 Nisan tarihinde Gratis’in resmi web sitesinde açıklanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT