Genç Yetenekler Müzik Yarışması Başvuruları Başladı

Genç Yetenekler Müzik Yarışması Başvuruları Başladı

Tarihler: 24 Mart 2017 Cuma ~ 17 Mayıs 2017 Çarşamba

Yer: ugy-istanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2017 ~ May 17, 2017

Odeabank, ‘Genç Yetenekler’e bir kez daha olanak veriyor

Türkiye’nin ilk kez 2015’te katıldığı, 47 yıldır 25 ülkede düzenlenen Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması, bu yıl bir kez daha Odeabank desteği ile gerçekleştirilecek. Kapsamı genişletilerek yeni kategoriler eklenen 3’üncü Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması’nda adaylar, piyano, diğer enstrumanlar/vokal, müzik öğrencileri kategorilerinde yaşlarına göre değerlendirilecek. Adaylar, 17 Mayıs’a kadar www.ugy-istanbul.com adresine performanslarını içeren videoyu yükleyerek başvurabilir.

Ekonominin yanı sıra sosyal ve kültürel yaşama da katkı sağlamayı amaçlayan Odeabank, bir kez daha Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması ile müziğe yetenekli gençleri teşvik ediyor. 3’üncü yılında tüm müzik yeteneklerine kapılarını açan yarışma, bu yıl piyano dışında diğer enstümanlar/vokal dalı ile müzik eğitimi alan öğrencileri de yaş gruplarına göre kategorize ediyor. Yarışmanın en anlamlı kategorisi ise özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların performanslarını sergileme fırsatı bulduğu ‘Özel Kategori’.

Amatör öğrencilerle profesyonel müzik eğitimi alan ulusal ve uluslararası genç yetenekleri buluşturup onlara destek olmayı ve kültürler arası dostluk bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan yarışmanın başvuruları 17 Mayıs’a kadar devam edecek. Yarışmaya katılmak isteyen adaylar, performanslarını sergiledikleri videoları www.ugy-istanbul.com web sitesine yükleyerek başvuru yapabilecek.

Halk oylaması ve juri olmak üzere 2 aşamada değerlendirilecek olan Genç Yetenekler’den en yüksek puan alan büyük ödülü kazanırken, finale kalan tüm adaylar başarı ödülü alacaklar.

13 yaş kategorisinde yarışacak amatör müzik öğrenciler ve Özel Kategori katılımcıları finalistleri piyano ve tüm enstrumanlar/vokal dallarında halk oylaması ile belirlenecek. 14-18 yaş arası kategorisnide ise finalistleri yukarıda belirtilen dallarda juri belirleyecek.

13 yaş ile 14-18 yaş kategorilerinde finale kalanbaşarılı adaylar, 27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Deniz Müzesi’nde gerçekleştirilecek 3’üncü Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması Finali’n Jüri tarafından değerlendirilecek. Özel Kategori’de finale kalan yarışmacılar finalde tekrar yarışmayacak.

Odeabank, 2 yıldır Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması ile müziğe yetekli gençleri destekleyerek, teşvik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT