Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan

Tarihler: 22 Nisan 2011 Cuma ~ 22 Nisan 2011 Cuma 22 Nisan Cuma Saat: 21:00

Yer: Yunus Emre Kültür Merkezi Küçük Salon

Ücret: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Yunus Emre Kültür Merkezi Küçük Salon gişe.

Adres: Ataköy 9. Kısım Atrium yanı Ataköy İstanbul Ataköy İstanbul

Telefon: 0212 661 38 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2011 ~ Nis 22, 2011

Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı yazar Aşkım Kapışmak’ın, evlilikte kadının rolü, kadınların beden dili, konuşma biçimleri, cinsel hayatları ile kadının ve erkeğin doğasında var olan farklılıkları mizahi bir dille anlattığı tek kişilik komedi gösterisi “Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan” ile izleyicilerle buluşuyor.

Türkiye’de ilk kez kadın-erkek ilişkilerinin anlatıldığı psikomedi türünde bir stand-up gösterisiyle Türkiye turneleriyle binlerce kişiye ulaşan Aşkım Kapışmak, gösteriye adını veren kitabı “Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan” için gösteriden sonra bir de imza günü düzenleniyor.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerine, gruplara ve kişilere iletişim danışmanlığı yapan, 2008 yılından bu yana binlerce kadına seminer veren Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak, kadınlarla ilgili gözlem ve analizlerini, “Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan”da, seyircilerin de katılım gerçekleştirdiği interaktif bir gösteriyle sahneye koyuyor.

Aşkım Kapışmak, stand-up gösterisinde, “Balık tutan kadınlar”, “Ev mi bakımlı olsun, kadın mı?”, “Kadının beden dili” ve ’’kadınlar neden susar’’ gibi başlıklar altında kadınları ve kadınların ilişkiden beklentilerini anlatıyor.

Kapışmak, gösteriden sonra Ocak 2011’de piyasaya çıkan ve D&R’ın en çok satan kitaplar listesinde ilk sıraya yerleşen kitabı “Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan”ı da imzalıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT