2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi

Tarihler: 22 Nisan 2017 Cumartesi ~ 22 Nisan 2017 Cumartesi 22 Nisan 2017 14:30

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Saha içi Oturmalı - 25.00 TL Tribün - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2017 ~ Nis 22, 2017
Türkiye’nin en iyisi, mevsimin şampiyonu ve uluslararası arenada ülkemizi temsil edecek takım, 2017 League of Legends Kış Mevsimi Finali’nde belli oluyor.

Türkiye’nin en iyi iki takımı 22 Nisan Cumartesi günü kozlarını Volkswagen Arena’da paylaşıyor! Şampiyon, kupayı kaldıracak ve League of Legends’da rekabet doruğa ulaşacak.

Eşsiz mücadeleden zaferle ayrılan ekip Kış Mevsimi Şampiyonu olmanın yanı sıra Brezilya’daki Sezon Ortası Turnuvası’na giderek ülkemizi temsil etme hakkına da kavuşacak. Devlerin rekabetini kaçırmayın!

League of Legends ve Espor Nedir?
League of Legends yüksek tempolu, rekabete dayalı bir strateji oyunudur. Profesyonel karşılaşmaları 5’e 5 oynanan League of Legends’da takımca uygulanan taktiklerin yanı sıra refleksler de büyük önem taşımaktadır. Dünya çapında 15 farklı ülkede profesyonel ligleri düzenlenen League of Legends rekabeti, Türkiye’de gerçekleşen Şampiyonluk Ligi ile devam etmekte. Şampiyonluk Ligi’nde devlet tarafından resmi olarak lisanslanan oyuncular her yıl düzenlenen 2 mevsimde ulusal ve uluslararası başarı için mücadele ediyor.

İzlenme oranlarında birçok spor branşını geride bırakan League of Legends için Türkiye’de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray gibi köklü üç büyük kulüp, yurt dışında ise Amerika, Fransa, İtalya, İngiltere, İspanya gibi ülkelerin önde gelen spor kulüpleri elektronik spor branşı açarak bu alana giriş yaptı. Profesyonel League of Legends oyuncuları, uluslararası sporcu olarak tanınıyor ve diğer branşlardaki sporculara tanınan haklardan yararlanabiliyor.

Kış Mevsimi Finali biletleri yalnızca Biletix üzerinden satışa sunulmaktadır. Biletix dışındaki yerlerden satın alınan biletler iptal edilebilir.

- Saat 12.00 itibariyle satışa açılacaktır.- Kapı açılış saati : 11.30- 13 yaş altındaki katılımcılar velileri ile katılabilirler. Veliler için de bilet gerekmektedir.- İçeriye yiyecek ve içecek sokulması yasaktır. - Etkinliğe katılan Sihirdarlar www.bit.ly/biletbarkod adresinden etkinlik sonrasında hediyelerini alabilirler. - Site 27 Nisan 2017 tarihinden itibaren aktif olacaktır. - Kış Mevsimi Finali (KMF) için kişi başına bilet sınırı 4 olarak belirlenmiştir.- 4 biletten fazla satın alım yapılması halinde ekstra biletler iptal edilecek ve bilet sahiplerine haber verilecektir. - Bu limit hem internet üzerinden yapılan alımlarda hem de perakende satış noktalarında uygulanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT