8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Hayallere Dokunan Hediyeler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Hayallere Dokunan Hediyeler

Tarihler: 06 Mart 2024 Çarşamba ~ 08 Mart 2024 Cuma

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2024 ~ Mar 8, 2024

Cerebral Palsy’li çocuk ve erişkinlere teşhis, tedavi, rehabilitasyon ve eğitim hizmeti sağlayan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı – Cerebral Palsy Türkiye’nin hayalleredokun.com web sitesi üzerinden sunduğu ürünler; baharın gelişinin habercisi olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sayesinde daha anlamlı hale geliyor.

Dünyayı değiştirecek güce sahip, duyarlı, öngörülü ve özel olan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü anlamlı hediyelerle kutlamak isteyenler www.hayalleredokun.com’da yer alan bez çanta, bez cüzdan, matara, mug, çocuklar tarafından çizilmiş tasarımlara sahip bardak altlıkları, anahtarlık, mıknatıslı yaka iğnesi gibi Cerebral Palsy’li çocuklara umut olan ürünleri tercih edebilirler.

Kadınlar Günü’nü daha da anlamlı hale getirmek için başka bir alternatif ise Sertifika bağışı. Sertifika bağışı kapsamında bağışçılar sevdikleri adına; kurumlar ise çalışanları adına www.tscv.org.tr adresinden Sertifika Bağışı yapabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT