Life In Color Festival

Life In Color Festival

Tarihler: 06 Ağustos 2016 Cumartesi ~ 06 Ağustos 2016 Cumartesi 06 Ağustos 2016 18:00

Yer: Life Park

Ücret: VIP (Boyasız Alan) - 235.00 TL (Tükendi) Genel Giriş - 140.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2016 ~ Ağu 6, 2016
Dünyanın en renkli partisi Life in Color, ilk uluslararası festivali ile 6 Ağustos’ta Life Park’ta!

İstanbul’da gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Unleash ve the Big Bang Tour şovlarının ardından Life in Color, 6 Ağustos’ta İstanbul’da elektronik müzikseverlerle!

Aynı gün, 2 sahne, muhteşem şovlar ve çok daha fazlasıyla dolu dev bir festival sizleri bekliyor!

Günlük hayatın sıradanlığından ve şehrin gürültüsünden uzaklaşacağınız Life Park’ta dünyaca ünlü DJler, sıradışı şovlar, muhteşem sürprizlerle dolu rengarenk bir yaz günü için hazır olun!

FEDDE LE GRAND
Elektronik müziğin en büyük isimlerinden başarılı DJ ve prodüktör Fedde Le Grand daha önceki Sensation ve Top 100 DJs World Tour İstanbul performanslarının ardından bu kez Life in Color Festival İstanbul’a özel bir performansla İstanbul’da!

CARNAGE
Trap, hardstyle, electro house ve hip-hop müziğin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Carnage, 6 Ağustos'ta ilk İstanbul performansi ile Life in Color Festival İstanbul sahnesinde!

ADVENTURE CLUB
Christian Srigley and Leighton James’in ortaklığıyla oluşan Kanadalı DJ ikilisi Adventure Club, kendilerine özgü muhteşem tarzlarını ve heyecan verici performanslarını ilk kez Life in Color Festival ile İstanbul’a taşıyor!

ATMOZFEARS
2008 yılında iç içe olmaya başladığı hardstyle müzik tarzının en başarılı temsilcilerinden Atmozfears, Life in Color Festival İstanbul’da uzun süre unutulmayacak bir performans sergilemeye hazırlanıyor!

BOLIER
Farklı türlerden her sanatçıyı tek bir festivalde buluşturacak Life in Color Festival’in en renkli performanslarından bir tanesi için Bolier, 6 Ağustos’ta Life Park’ta! Deep house ve organik müzik tarzının en başarılı temsilcilerinden Bolier’in performansını kaçırmayın!

CAKED UP (OSCAR WYLDE)
Dubstep, electro house ve hip-hop tarzının dünyadaki en büyük temsilcilerinden Caked Up (Oscar Wylde) uzun süre unutamayacağınız bir performansla Life in Color Festival’i sallamaya hazır!

DANNIC
Zenith, Dear Life, Radical gibi şarkılarla elektronik müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan ve ardından başarısını sürekli olarak yükseltmeyi başaran ve dünyanın en büyük festivallerinin ana sahne performanslarına imzasını atan Dannic, 6 Ağustos’ta Life in Color Festival’i daha da renklendirecek bir diğer isim!

DANNY AVILA
2014 yılında başlayan Life in Color serisinin ilki olan Unleash’te Life in Color’ın Türkiye macerasını harika bir performansla başlatan Danny Avila, bu yazın en renkli festivalinde en renkli performanslardan birine imza atmaya geliyor!

NOISECONTROLLERS
Fusion Records ve Scantraxx Records’tan yayınladığı sayısız çalışmanın ardından kendi plak şirketi Digital Age ile başarısını daha da üst seviyelere çekerek hardstyle müzik dünyasının son dönemdeki en büyük isimlerinden olmayı başaran Noisecontrollers, 6 Ağustos’ta sizlere hiç şüphesiz unutulmaz anlar yaşatacak!

PARIS X SIMO
Hardwell, Tiesto, Martin Garrix, Nicky Romero gibi dev isimlerden gördükleri destekle elektronik müzik dünyasının yeni, ancak en başarılı isimlerinden olmayı başaran Kanadalı DJ ikilisi Paris & Simo, Life in Color Festival İstanbul’a özel performanslarıyla 6 Ağustos’ta Life Park’ta!

PHAM
Henüz 16 yaşında adım attığı elektronik müzik dünyasında bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran, kendine has tarzı ile elektronik, hip-hop ve melodik türleri bir araya getiren Pham, Life in Color Festival İstanbul’da renkli bir performansla sizlerle!

SHAPOV
2005 yılında bir araya gelen Hard Rock Sofa ile müzik dünyasına adım atan, sonrasında ise müthiş bir başarıyla solo kariyerine devam etmeyi başaran ve bu başarısını pek çok büyük festival performansıyla taçlandıran Shapov, büyük beğeni toplayan tarzıyla Life in Color Festival İstanbul’da!

SICK INDIVIDUALS
Pek çok liste başı parça ile gelen başarıları sayesinde dünya festivallerinin ana sahne performanslarının altında imzası bulunan elektronik müziğin başarılı DJ ikililerinden Sick Individuals, 6 Ağustos’ta Life Park’ı sallayacak bir diğer isim!

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
Festivallerin en unutulmaz performansları denince akla ilk gelen isimlerden, Sunnery James & Ryan Marciano! 2014 ve 2015 yıllarındaki unutulmaz İstanbul performanslarının ardından Hollandalı ikili bu kez Life in Color’a özel dev bir setle sizlerle olacak!

TWOLOUD
Danny Avila gibi Life in Color Türkiye serisinin ilkinde bu yolculuğa bizle birlikte başlayan DJ ikilisi Twoloud, 2014’teki başarılı performanslarının bir ikincisini ise 6 Ağustos’a saklıyor!

VICETONE
Let Me Feel, Ensemble, Overtime gibi hit şarkıların yaratıcısı Hollandalı DJ ikilisi Vicetone, dünyanın sayısız şehrinde sergiledikleri dev performanslarının ardından İstanbul’daki ilk performansıyla 6 Ağustos’ta Life in Color Festival İstanbul’da!

AREM OZGUC
Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki gibi dev isimler tarafından gördüğü destekle Türkiye’nin en yetenekli yerli DJlerinden Arem Ozguc, Life in Color the Big Bang Tour ve Life in Color Kingdom İzmir’de sergilediği başarılı performansların ardından 6 Ağustos’ta Life in Color Festival İstanbul’da!

ARMAN AYDIN
Armin van Buuren, Tiesto, Dash Berlin gibi isimlerden aldığı destekle elektronik müzik dünyasına giriş yapan ve geleceğin en başarılı DJ/prodüktörlerinden birisi haline gelmeye aday olan Arman Aydın, Life in Color Festival İstanbul’da sizlerle!

SERCAN YANBAY
Elektronik müzikle genç yaşta tanışan ve bu müziğe duyduğu büyük tutkuyu başarılı DJ performanslarıyla taçlandıran Türkiye’nin en yetenekli DJlerinden Sercan Yanbay, Life in Color Festival İstanbul’da enerjik performanslarından birini daha sergileyecek!

SHELDON BLAKE
Life in Color’ın rengarenk konseptine muhteşem enerjisi ve şovlarıyla apayrı bir görsellik katan Sheldon Blake, 6 Ağustos’ta sıradışı sürprizleri ve performanslarıyla binlerce elektronik müzikseveri coşturmaya hazırlanıyor!
*Etkinlik esnasında kullanılacak olan boyalar su bazlı özel boyalar olup, sağlık açısından (tenle ve gözle temas, yutma vb. durumlarda) herhangi bir tehlike arz etmez. Su ile kolayca temizlenebilmektedir.

*Etkinlik alanında lisanslı Life in Color ürünleri ve boya satışı gerçekleşecektir
#LICTurkey #LICİstanbul

VIP Deck:
Etkinlik alanı içerisinde ayrıcalıklı görüş açısına sahip VIP Deck alanı bulunacaktır. VIP Deck bilet sahipleri ayrıcalıklı giriş ve alan hakkının yanı sıra, standart alan içerisinde de serbest dolaşım imkanına sahiptirler. VIP Deck alanı aynı zamanda etkinlik sırasında gerçekleştirilecek boya şovlarından etkilenmemektedir. VIP Deck biletleri ücretsiz yiyecek – içecek servisini kapsamamaktadır.

Önemli Not:
Tüm biletlerde ekstra güvenlik önlemi vardır. Biletix harici mecralardan alınan biletlerin sorumluluğu tamamen katılımcıya aittir. Etkinlik giriş kapılarında tüm biletler sistem tarafından elektronik ortamda kontrol edilecektir.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Her yaştan kişi bilete tabidir.- 2. sahne de boya olmayacaktır- 16 yaşından küçük bireyler etkinlik alanına 18 yaşından büyük bir bireyin refakatinde girebilirler.- Organizatör bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Tüm biletlerde ekstra güvenlik önlemi vardır. Biletix harici mecralardan alınan biletlerin sorumluluğu tamamen katılımcıya aittir. Etkinlik giriş kapılarında tüm biletler sistem tarafından elektronik ortamda kontrol edilecektir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Etkinlik kaç saat sürüyor sabaha kadar mı
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT