Uluslararası Sanat Sempozyumu ve Ustalık Sınıfları

Uluslararası Sanat Sempozyumu ve Ustalık Sınıfları

Tarihler: 19 Şubat 2019 Salı ~ 28 Şubat 2019 Perşembe

Yer: İsfanbul Otel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2019 ~ Şub 28, 2019

Blue Rhino Sanat Danışmanlığı, İstanbul’da ilk kez düzenlediği uluslararası Resim Sempozyumu ile uluslararası sanatçıları bir araya getirerek deneyimlerini ve fikirlerini paylaşmalarını sağlıyor.

18-28 Şubat 2019 tarihleri arasında İsfanbul Otel‘de gerçekleşecek sempozyum, 12 farklı ülkeden sanatçıları bir araya getirerek, birbirlerinin çalışmalarını yaratırken görebilecekleri, sohbet edebilecekleri ve eleştirebilecekleri geniş bir çalışma alanı sunacak. Sanatçılar aynı otelde, çeşitli sosyal ve sanatsal etkinliklerle bir arada zaman geçirme fırsatı yakalayacağı gibi İstanbul’un tarihi mekanlarını ziyaret edecekler ve aynı zamanda tarihin tekil ve evrensel olan eşsiz vizyonunu nasıl etkilediğini daha iyi anlamak için İstanbul’un çağdaş sanat dünyasının önde gelen Türk sanatçılarıyla buluşacaklar.

Sempozyum, katılmak isteyen herkese veya herhangi bir gruba açık. Katılım için bluerhino_art instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

Blue Rhino Sanat Danışmanlığı Müdürü: Tima Jam
Blue Rhino Sanat Danışmanlığı Kordinatörü: Damla Yalçın
Ülkeler: Afganistan, Arnavutluk, Mısır, Hindistan, İran, İtalya, Kosova, Makedonya, Pakistan, Rusya ve Türkiye
Katılımcılar (40 Sanatçı): Ali Zakeri, Azem Kucana, Botticelli Veronica, Damla Yalçın, Deniz Defne Acerol, Elahe najafpooor, Elenaz Kazemtash, Erkan Ozdilek, Faezeh Danesh, Fatima Husaiini, Genc Bektesi, Golarra, Hosein Mokhtari, Kerim Kilisarslan, Maha, Mariya Matin, Marjana Goxhabelliu, Maryam Moradi, Masoomeh Khodabakhshi, Mitra Aminaeii, Moataz, Muhammad Usman Amin, Musa Guney, Mustafa Arapi, Naghash Sobhi, Niloofar Kananian, Oleg Maidakov, Paniaz Hadadi, Paola Angelini, Pegah Molahasani, Rosa Pirooznia, Roshanak Ghezelbash, Saimir Ahmeti, Sanaz Alborzi, Sara sadatfar, Shanmati, Snegna Melnyk, Stefan Hadzi Nikolov, Zohre Rahmani

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT