eelence

Adres: Asmalımescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi No: 69 / A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0545 300 34 34

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 22, 2014

Özgür Aras’ın efsane “eelence”si geri dönüyor !
İstanbul eelence'ye kavuşuyor!

İstanbul gece hayatının en eğlenceli kulübü "eelence" yenilenmiş yüzüyle açıldı. Türk Pop'unun gelmiş geçmiş en iyi şarkılarının çalındığı 'eelence' yeni yerinde yine sezonun en kalabalık adreslerinden biri olacak.

Eğlence hayatının trendlerini belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci Özgür Aras, üst üste İstanbul gece hayatının en iyi 10 kulübünden biri seçilen “eelence” yi tekrar açtı. Yine Asmalımescit'te ancak farklı bir mekanda yeniden merhaba diyen mekan, müdavimleriyle ilk olarak bu akşam (22 Ağustos Cuma akşamı) hasret giderecek.

Burada Her Şey Eğlenmek Üzerine!

Türk Pop Müziğinin dünden bugüne en iyi şarkılarının çalındığı eelence kapılarını Çarşamba’dan Cumartesi’ye saat 23.30'dan itibaren açacak. İstanbul'un samimi ve eğlence garantili mekanı, eski lokasyonuna çok yakın biryerde, yenilenen dekarosyonu ve sürprizleriyle eğlenmek isteyen herkese istediğini vermeye hazırlanıyor.

Mimar Engin Özmen'in bütünüyle yeni bir konsept kazandırdığı eelence'nin müzik koordinatörlüğünü ve dj ‘liğini Mert Can yapıyor. Her hafta Perşembe geceleri dönüşümlü olarak sanat dünyasının yakından tanıdığı Ahmet Kamil Taşkın, Erkan Eroğlu, Serhat Tekin ve Yasemin Şefik'in dj setinin başında olacakları eelence, özel konseptli partileri ve süprizleriyle yine adından söz ettirip bir çok ünlü ismin de uğrak yeri olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT