Ada Bosphorus

Adres: Muallim Naci Cad. Öksüz Çocuk Sok No:1 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 90 03

Web: http://www.adakitapcafe.com

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 30, 2014

Kuruçeşme’de hizmet veren Ada Bosphorus’un müzik yönetmeni Aslı Atasoy, İstanbulluları Boğaz güzelliğini Ada Bosphorus konserleri ile taçlandırmaya davet ediyor. Atasoy “Kuruçeşme’nin yeni sanat ve müzik merkezi Ada Bosphorus kapılarını açtı. Harika konserlerle Boğaz manzarasının keyfini çıkartmak için güzel bir yere dönüştürdük. Kaliteli ses sistemi, güzel manzara, eşsiz konserlerle müzikseverleri bekliyor. Hafta içi daha jazzy ağırlıklı haftasonu sonu ise rock soundu Ada Bosphorus’dan İstanbul’a yayılacak. İstanbul’un yakından takip ettiği isimler Ada sahnesinde yer alacak.” diyerek herkesi davet etmeyi ihmal emiyor.

Ada Bosphorus, giriş katındaki kitap ve cd ürünleriyle kitabevi olarak hizmet veriyor. Üstteki iki katı ise yeme ve içme alanı olmasının yanında canlı müzikler için ayrıldı. Her kat yaklaşık 150 ayakta ya da 80 oturmalı düzende kapasiteye sahip. Otopark sıkıntısı yok ve harika bir Boğaz manzarasına hakim.

Ada sahnesinde her hafta İstanbulluların yakından tanıdığı isimler sahneye çıkıyor. Sanatçılar Boğaz havasına güzellik katacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT