Zamanın Kudüs'ü Kudüs'ün Zamanı

Tarihler: 12 Mayıs 2017 Cuma ~ 12 Mayıs 2017 Cuma 12 Mayıs 2017 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: Numarasız Oturmalı - Tam 56.00 TL Öğrenci 36.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2017 ~ May 12, 2017
“2017 Kudüs yılı”  etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde  Piyanist Tuluyhan Uğurlu Kudüs özel besteleri ve Kudüslü sanatçılardan oluşan “Mizac Topluluğu”  ile sahne alacaktır.

Tuluyhan Uğurlu Kudüs projesine, kendi bakış açısıyla bakıyor ve Kudüs’e  İstanbul’dan bir pencere açıyor. Sezai Karakoç’un “Gökte yapılıp yere indirilen şehir. Tanrı şehri ve bütün insanlığın şehri.” olarak tanımladığı Kudüs’ü anlatırken, bir başka kadim kentin İstanbul’un özgür ve huzurlu dünyasından Kudüs’ün hüznüne ortak oluyor. Kudüslü gençler  tarafından 2014 yılında kurulan ‘‘Grup Mizac’’ eserlerinde medeniyetlerin yüzyıllar önce Filistin’de bıraktıkları kültürel ve müziksel etkileri yansıtıyor. Filistinlilerin günlük ızdıraplarından beslenen müzisyenler, bunu Kudüs’ün kutsallığı, ihtişamlı binaları ve mukaddes mabedlerinin ruhuyla birleştirip geleceğe ümitle taşıyor. 

Grup bugüne kadar "Layali Al Tarab" Arap Muzik Festivali, "Yasemin Festivali","Ramazan Festivali’’gibi bir cok Uluslararası festival ve organizasyonda konserler vermiştir.

Konserde Tuluyhan Uğurlu  Kudüs özel bestelerini  çalacak aynı zamanda Kudüslü grubun eserlerine piyanosuyla eşlik edecek bu esnada hazırlanan özel görsel sunum gösterilecektir. Sahne çalışmalarında kuyruklu konser piyanosu, görüntü sistemi, ses ve özel ışık sistemi kullanılacaktır. Görsel sunumda yer yer Kudüs’ün tarihi anlatılırken, şiirlere yer verilecek, Kudüs’ün hüznü anlatılacaktır.

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Öğrenci bileti alan seyircilerin, etkinlik girişinde biletleri ile birlikte öğrenci kartlarını da ibraz etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT